قا۳دک مدیر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3551 عنوان تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته... 💣(تلنگر) | مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 92 پست پریشب شوهرم گفت باید فردا با دوستم برم ماموریت...ته دلم دلشوره داشتم اما به خدا سپردمش چون باید میرفت 1398/11/03 | 21:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس_بانو۱۳۶۹ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 1194 این اتفاق به معنای واقعی ایمانمو قوی تر کرد. خداروشکر خداروشکر خداروشکر منم یه بار یه جریان خیللللللی بدی برام افتاد که وقتی از اون اتفاق اومدیم بیرون فقط خداروشکر کردم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
قا۳دک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3551 وایی اسی خداروشکر طوریشون نشده...حتنا یه نذری چیزی بده واسه این خطری که رد شده اره.تو فکرش هستیم.قراره ان شالله یه گوسفند قربونی کنیم و بین فقرا تقسیم کنیم
jjjmj عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 5825 عزیزم کار شوهرم یه طوریه که نمیتونم برا هیچکی بگم. ایمان و کار مهمی که داره اجازه کج روی بهش نمیده خب پس چرا شک کردی که خیانت کنه؟؟؟
قا۳دک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3551 منم یه بار یه جریان خیللللللی بدی برام افتاد که وقتی از اون اتفاق اومدیم بیرون فقط خداروشکر کردم خدا رو شکر.توکل به خدا کلید ارامشه.خدا به همه آرامش بده
ستایشsetayeshhh عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2364 حتی تصور اون صحنه هم برام زجر اوره. وقتی همکاراشون از اداره رفتن گفتن با این وضعیت تعجب میکنم چطور ... عزیزم واقعا فالله خیرا حافظا.. ان شاءالله دیگه هیچوقت پیش نیاد ، خدا برای همدیگه حفظتون کنه
قا۳دک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3551 خب پس چرا شک کردی که خیانت کنه؟؟؟ نمیدونم.یهو دلم لرزید از اینکه همش جواب سربالا میدادن.انقد تو نی نی سایت تاپیک خیانت میزنن ادم میترسه😁😁😁
jjjmj عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 5825 نمیدونم. یهو دلم لرزید از اینکه همش جواب سربالا میدادن. انقد تو نی نی سایت تاپیک خیانت میزنن ادم م ... بیخیال بابا... منم ازوقتی اومدم اینجا خیلی تاثیر بد داشته.. اما جلوشو میگیرم
قا۳دک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3551 یه چیز دیگه دوستان.من طهر به یه خانمی که حس ششم داشت پیام دادم گفتم شوهرم کجا رفته.گفت با دوستاش که دختر همراهشونه بیرونه.برف و یخبندان.ماشین اداره.کل همکارای شهراهای اطراف خبر داشتن و نگفتن.اینا کجا تفریح کجا.اعتماد نکنین اصلا
قا۳دک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3551 بیخیال بابا... منم ازوقتی اومدم اینجا خیلی تاثیر بد داشته.. اما جلوشو میگیرم ان شالله دیگه هیچکی تایپیک خیانت نزده.خدا به زندگی هامون آرامش بده
jjjmj عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 5825 ان شالله دیگه هیچکی تایپیک خیانت نزده. خدا به زندگی هامون آرامش بده الهی آمیییین
berkhe عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1702 متاسفانه نی نی سایت دید ما رو نسبت به مردای مقیدمون عوض کرده.بیخود نیس میگن هر گردی گردو نیست خداروشکربخیرگذشت خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤
berkhe عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1702 یه چیز دیگه دوستان. من طهر به یه خانمی که حس ششم داشت پیام دادم گفتم شوهرم کجا رفته.گفت با دوستاش ک ... یاقمر.اوناهمه ازخودشون درمیارن بابا خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤
قا۳دک مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3551 یاقمر.اوناهمه ازخودشون درمیارن بابا چند نفرن.هرکدوم یه چیزی واسم گفتن تا حالا😀
berkhe عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1702 چند نفرن.هرکدوم یه چیزی واسم گفتن تا حالا😀 خواهراین حرفاچیه همه زندگی خراب کنن استغفرالله مگه خداهستن چیزی بدونن. خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤