2777
2789

بزرگترین دلخوشیای زندگیتون یا چیزایی که این دنیا و زندگی رو واستون زیبا یت حداقل قابل قابل تحمل میکنن.اول خودم میگم بزرگترینشون دو تا جوجه هامن.همیشه خدا رو شکر میکنم منولایق دونست و این فرشته های نازشو بهم هدیه داد.از هر چی و هر جا که خسته و ناراحت بشم یا ترس و استرس داشته باشم اونارو که سالم و خندان پیشم میبینم ناراحتیم تموم میشه.شما هم بگین بزرگترین دلخوشیای دنیامون...

وجودش 

با این ک ندارمش و برای من نیس اما ب عشق این ک شاید بهش برسم نفس میکشم

اه حالم از خودم بهم خورد چقد ننر و لوسم   

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صمیم قلبم ارزو میکنم بهش برسی 🤗

احتمالا بدبخت میشم اگ بهش برسم 😂

ولی خب مرسی از دعای قشنگت خواهری ❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

داخوشی ندارم ن که نباشه ها ولی من انقد تو حسرت نی نی ام ک هیچی رو نمیبینم

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
داخوشی ندارم ن که نباشه ها ولی من انقد تو حسرت نی نی ام ک هیچی رو نمیبینم

ایشالا خدا بهت نی نی میده گلم  نی نی الان بزرگترین کمبود زندگیته اما بزرگترین دلخوشیت که دنیا رو واست خواستنی تر کرده اونو بگو

ایشالا خدا بهت نی نی میده گلم  نی نی الان بزرگترین کمبود زندگیته اما بزرگترین دلخوشیت که دنیا ر ...

همسرم

مرررسی دوستم دلخوشی زیاده ولی ادمی خصلتش اینه انقد درگیر کمبوداس که خوبی ها رو نمیبینه

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘