2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بخدا هرچی لواشک و شکلات داشتم تموم شد دیشب فقط جای دستاش روی یخچال و کابینت و تلفن عزیزم مونننند

کثیف کاری که میشه بالاخره بهتر از اینه که وسیله ایی رو خراب کنه

بعدم شکلات ک میدی بعد دستاش کثیفه میبینی مامانش بیخیاله خودت بردار بچه رو دستاشو بشور یا بادسمال تمیز کن

2دفعه این کاررو کنی مامان بچه شرمش میاد خودش حواسش هست جایی رو کثیف نکنه

من یه شهر دیگه م خواهرشوهرم که میاد خونه هام در حد انفجار بهم میریزه اصلا ناراحت نمیشم میگم همش 2روزه بعدش میرن تااا سال بعد که بیان بذار بازی کنن بهشون خوش بگذره اما خودم یه سره دسمال دستمه و حواسم هست

عوضش اونام وقتی بخوان برن یکم مرتب میکنن بعد میرن

اره باید بگم روم نمیشه مادرشوهر بیچارم از خجالت اب میشه هر دفعه  بخدا من چیزی نمیگم ولی بچه ی ...

بزن تو سرش بچه سرتقو 😡 اه 

اگه مادرشوهرتم درک می‌کنه بهش بگو عزیزجون کاش فلانی رو نیارید چند دقیقه راحت با هم گپ و گفت کنیم دلم براتون تنگ شده 

خودتو شیرین کن براش و کاری کن دیگه نیارتش😐

من همیشه روی کشوی لباس زیرام یه روسری میپیچونم که اگه بازض کردن چیزی معلوم نباشه 

اون دفعه کوچیکه جلوی داداش بزرگش کشو رو باز کرد روسری رو هم کشید لباس زیرا معلوم شدن 

تارسیدم همه رو دیده بود😖😖😖

خواسته هاتو علاوه برخدا به 
کثیف کاری که میشه بالاخره بهتر از اینه که وسیله ایی رو خراب کنه بعدم شکلات ک میدی بعد دستاش کثیفه م ...

دلیل اصلی ناراحتیم اینکه با مامانشون نمیان تو پستای قبل گفتم 

دقیقا باید ازین ببعد دستمال دستم باشه

بزن تو سرش بچه سرتقو 😡 اه  اگه مادرشوهرتم درک می‌کنه بهش بگو عزیزجون کاش فلانی رو نیارید چند ...

با کارایی که دیشب کرد بعیده بیارش دیگه..

خدامیدونه چقدر حرص خوردم😂

اخه چطوری حساس نیستی؟خوشبحالت...

بچه ی جاریم چندبار مجسمه هامو شکوند خب بچس دیگه پیش میاد اگه مادره بی خیال باشه شاید یکم ناراحت بشم ولی ببینم مادره هم معذبه کاری میکنم خجالت نکشه ولی یه بچه ی تقریبا بزرگ تو فامیل داریم همه ی اسباب بازیای دخترمو خراب کرده صندلی بادیشو با دندون سوراخ کرد فقط سر کارای اون ناراحت میشم اونم نه بخاطر ضررش فقط بخاطر اینکه هنوز دخترم از وسایلش استفاده نکرده یکی دیگه خرابش میکنه

بچه ی جاریم چندبار مجسمه هامو شکوند خب بچس دیگه پیش میاد اگه مادره بی خیال باشه شاید یکم ناراحت بشم ...

آفرین کاش خاله ی من بودی معلومه ازون مهربونایی😍😍