2777
2789

زدن که اصلا ولی تذکر میدم..پسرخودم بدترازاونا میکنه..تمااام اسباب بازیهاشو خالی میکنه وسط اتاق..حرص میخورم فقط..بعدرفتن مهمونا بایدتا دوروز خونه تمییز کنم😞

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
دقیقاااا😅😅 گربه رو دم حجله کشتیم 🤣

به این میگن حکومت زن😎👍🏻👌🏻💪🏻💪🏻

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ سال اول زندگی بدون بچه بودم و خانواده شوهر پر از بچه کوچیک, ماهم خونمون شهر دیگه بود هرسری میومدن چند روز میموندن, کثیف کاری, شلوغ بازی, ریخت و پاش می کردن, اینا رو یه جوری تحمل می کردم اما سروصداشون رو اعصابم بوداااا. الانم که بچه دارم و واسه اونا تقریبا بزرگ شده خداییش با اذیت های بچه هام کنار میان.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
حواسشونو پرت میکنم مثلا میبینم خراب کاری میکنه میگم یگانههه جان بیا گلم اینجا بهت شکلات بدم یا گلم ...

وای بخدا هرچی لواشک و شکلات داشتم تموم شد دیشب فقط جای دستاش روی یخچال و کابینت و تلفن عزیزم مونننند

خواسته هاتو علاوه برخدا به 
زدن که اصلا ولی تذکر میدم..پسرخودم بدترازاونا میکنه..تمااام اسباب بازیهاشو خالی میکنه وسط اتاق..حرص ...

دقیقا, همدردیم خواهررر

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

من بچه ی کوچیک که بیاد خونم دختر خواهر3 ساله خودم و گاهی پسر خواهر دوسال و نیم شوهرمه.اگه دخترخواهرم کار بدی کنه خودم میرم مواظبشم اگه بچه خواهر اون باشه شوهرمو صدا میزنم میگم فلانی نذار اینجوری کنه اونم میره مواظبه که چیزی رو خراب نکنه

بد بختی من مادرشوهرم که میاد خونمون خواهرشوهرم بچشو سریع میده میاره باهاش  بچه ها دوست دارم بگ ...

به مادرشوهرت با مهربونی و سیاست بگو 

کاش فلانی جووون هم میومد لااقل خودش بچه رو نگه می‌دااااااشت الان بچه از دوری مامانش شیطنت می‌کنه 

شمارو هم نمیذاره رااااحت باشید 😉

دقیقا, همدردیم خواهررر

والااا..بیشتر ازدست پسرم حرص میخورم..اوناهم میبینن این راحته روشون بازمیشه😀چندوقتیه محدودکردم رفت امدو..شاغل هستم حوصله ندارم😞

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من حرص میخورم 

چون چیزی بگم خانواده شوهرم بهشون برمیخوره و دعوا به پا میکنن 

بچه هاشون ( بچه هم نیستن۱۴-۱۵ ساله اونم پسر) میرن تو. اتاق خوابم رو تختم ۴ نفری دراز میکشن تمام کشوهای میز آرایشم و میگردن 

۲ فلش داشتم برداشتن منم جرات ندارم حرف بزنم ننه هاشون خون به پا میکنن

یکیشون خوراکی و میوه های بچه م که رو میزه میخوره بعد بچه م کوچیکه میره بازی میاد میبینه نیست گریه میکنه ننه بیشعورش هم نمیگه مال بچه ست دست نزن هرهر میخنده که بچه من خورد پسر. ۱۵ ساله

من کاری باهاش ندارم حتی اگه وسایلمو هم بشکنه ناراحت نمیشم اصلا حساس نیستم دلمم نمی‌خواد مهمونم تو خونه معذب باشه می‌خوام اگه کسی میاد خونم بهش خوش بگذره ولی خودم اگه مهمونی برم طفلک دخترمو نمی‌ذارم به چیزی دست بزنه میگم همه که اینجوری نیستن خیلیا حساسن مثلاً مادرشوهرم نوه ها به چیزی دست بزنن حرص میخوره میگه لک میوفته یا خراب میشه ندارید شلوغ کنن

به مادرشوهرت با مهربونی و سیاست بگو  کاش فلانی جووون هم میومد لااقل خودش بچه رو نگه می‌داااااا ...

اره باید بگم روم نمیشه

مادرشوهر بیچارم از خجالت اب میشه هر دفعه 

بخدا من چیزی نمیگم ولی بچه یه کارایی میکنه

روی یخچال با کلید خط انداخت دیشب😑😑😑

خواسته هاتو علاوه برخدا به