2777
2789
عنوان

بیاین ببینید با یه خائن چکار کردم

351 بازدید | 15 پست

سلام. اولا بگم این آقا قبلا باهاش در ارتباط بودم  اما ازدواج کردم کلا کات کردم باهاش.اونم ازدواج کرد.و من نتونستم به دلایلی سیم کارتمو عوض کنم.الان گاهی با خطشیام میده من جواب نمیدم. ایندفعه با یه اکانت دیگه پیام داد من نشناختم دیگه واقعا اعصابمو خورد کرد. اون گشنمانه هم تیکه کلامشه که من فهمیدم خودشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مردای مریض بهشون فحش بدی انگار خوششون میاد 

کلا پیاماشو نخونده پاک کن یا هم ب فتا بگو پدرشو دربیارن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

🤣🤣🤣🤣 خیلی مکالمه باحالی داشتین، تکیه کلامش خیلی خنده‌داره 😂😂

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

سوره ناس بخون چند بار ميره منم يه پسره بود هي پيام ميداد چندبار بلاك كردم با يه اكانت ديگه اومد

اينجا مطرح كردم بچه ها خدا خيرشون بده گفتن اين سوره رو بخون الان رفته پي كارش😬

ناگفته نماند اين آقا از هر لحاظ ايده ال يه خانومه هركي خواست بگه شمارشو بدم😀😀😀😀

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
مزپرده شورشوببرن چندساله هی پیام میده به خدا اگه جوابشوبدم خیلی سریشه

دوستان راست میگن، کلاً جوابشو نده، از هرجا پیام داد بلاکش کن، عجب بیکاریه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...