2777
2789
عنوان

گرفتار شدم

156 بازدید | 17 پست

گرفتار شدم بخدا

خانواده شوهرم واسه عروسی گیر دادن فیلمبردار از محل بگیریم ولی من اصرار ک ن با یکی دیگه قرار داد ببندیم

خلاصه به ضربو زورو منت قرار دادو بستم الان فهمیدم ک علاوه بر پول اصلی پول عکسو جدا باید داد

شوهرم همش میگفت اینا دوروز دیگه میگن هزینه این جداس اون جداس

من اصرار بیخود کردم دخالت کردم 

الانم نمیدونم چ غلطی بکنم

اصلا پول نداریم ک بخایم بدیم حتی پول باغو هاردم نداریم

از منت خانوادش میترسم انقدر گریه کردم چشمام میسوزه توی بد موقعیتی ام ایکاش دخالت نمیکردم توی چیزی ک به من مربوط نیس😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل من بود ۲سال پیش.ولی من اصرار نکردم و خودشون از آشنا گرفتن.

خوبه ک اصرار نکردی..من از بس گفتم این فیلمبردار الان روم نمیشه بگم عکسو جدا باید پول داد

همش مادر شوهرم میگه دستمون خالیه میرفتین تو محل میگرفتین ارزونتر بود فلان تر بود اعصابم خورد میشدا ولی میگفتم جهنم منکه با این یکی قرار داد بستم..ولی امروز موندم چیکار کنم با این دسته گل جدیدی ک اب دادم

اره بیشعور ها با منم قرارداد بستن ۳میلیون تا عکس و فیلمم آماده شد ۶و خورده ای پول دادم بهشون 

منم ۳ تومن بستم اول باغو هارد جدا شد هزینش بعد گفت حملو نقل جداس بعد گفت عکس خامو نمیدم باید ادیت کنم پولشو جدا بدید

شوهرم هی زنگ میزنه میگه خودت قرار داد بستی خودتم برو فسخ کن..شوهرم عصبی هست یکم میترسم عروسیو کنسل کنه

منم ۳ تومن بستم اول باغو هارد جدا شد هزینش بعد گفت حملو نقل جداس بعد گفت عکس خامو نمیدم باید ادیت کن ...

اگه فسخ کنی ۵۰ درصد هزینه روباید بدی  دقیقا مال منم همین طوری شد 

تازه تو سالن عکاس هم آوردن ولی من نگفته بودم از مهمونام عکس گرفت اونازوهم جدا حساب کرد هر عکس ۴۰تومن