2777
2789

بچه ها من چند ماه پیش دکلره کردم الان یه ماهه موهام از جایی که دکلره شده داره کنده میشه دست میکشم به موهام میشکنه میریزه خیلی ناراحتم کسی تجربه ای داره چکارکنم الان

من روغن ارگان اصل خودم ازی پزشک ک سفارش میگیرم میفروشم ی بطری سی میلشو زدم موهام زبریش کلا رفت خوب شدمنم یسره انقد دکلره زدم نابودشده موهام ولی درکل روغن کندوش دودوره استاده میکه برای ریزش و طاسی عالیه من ک باروغن ارگان درس شد موهام اونونزدمچ ن همون زبریش باعث ریختنش میشه

رنگ ولایتhaircolorist

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من مجبور شدم هی چند وقت به چند وقت کوتاه کنم موهامو تا دکلره اش بره

الان بعد دوسال یه بار دیگه بزنم کل دکلره ها رفته ان شا الله و عمرا دیگه همچین غلطی بکنم

موهای منم با دکلره سوخت هر چی بگی زدم فایده نداشت موی سوخته دیگه برنمیگرده تاجائیکه سوخته باید به مر ...

فرشام و لباسام پره موهه همش باید فرچه بکشم اگه شرایطش رو داری کوتاه کن 

قیمتش چنده

ببین من خودم ازاستادسفارش میگیرم الان تخفیف زده صدگذاشته دویست شصت تابستون  میفروختم پیج اینستام هست  تازه راه انداختم روغن ارگانش الجزایری هستش معروفترینه من خودم استفاده دارم ازش ن ک بگم تبلیغ اصلاخوشم نمییادزیادم بگم واقعاموهام نرم شده زبریای دکلرم ن من حتی هرکی سفارش داده گفته بای سی میل من سومین بارمه ک خودم استفاده دارم چون واقعاموهام خوبشده  دکتره بازنش خودش درست میکنه بیرون تازه اصلشو نمیدم دویست ب اسم الجزایری میفروشن ولی این صدتومن تخفیف تاعیدگذاشتیم 

رنگ ولایتhaircolorist
ببین من خودم ازاستادسفارش میگیرم الان تخفیف زده صدگذاشته دویست شصت تابستون  میفروختم پیج اینستا ...

اخه هم روغن نارگیل زدم هم زیتون هم شامپو وماسک لامینین اصلا فرق نکرد ینی با سی میل اثرمیکنه