2777
2789

سلام بچه ها من کاپشنمو شستم قسمت یقش سفیده از قسمتهای مشکیش رنگ گرفت کلا داغون شد بگید چیکارش کنم یقش باز سفید بشه,ممنونم اگه راهنمایی کنید الا عکس هم میزارم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صابون بزن و محکم بسابش شاید درس شد

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

لک بر گلرنگ بگیر با آب داغ قاطی کن مستقیم بریز رو یقه اش بزار حداقل ۶ساعت بمونه

یا با صابون گلنار بشور ولی به جاهای مشکی نخوره بورش میکنه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ی  مسواک بردار بزن تو وایتکس بکش روش فک کنم یکم رووشن شه

ممنون برم امتحان کنم,دادم خشکشویی دیدم یکم مشکی شده یقش گفتم باز خودم بشورم ک زدم داغون کردم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸