2777
2789
عنوان

کسی با ٨ تا گناتروپین باردار شده

76 بازدید | 11 پست

سلام خواهریا میخواستم بدونم من وقتی دارم این قرص کلومیفن را میخورم با امپول میزنم باید نزویکی داشته باشم یا روزی ک آمپولام تموم شد چن روز بعدش باید برم سونو از اون به بعد باید نزدیکی کنم 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

بمنم کلومیفن داد گف از شب 5پریودی تا 9،شبی 2تا، آمپولم 14قاعدگی بزنم، از شب 9سیکل تا 17شب درمیون نزدیکی، گناتروپین نشنیدم چیه

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
بمنم کلومیفن داد گف از شب 5پریودی تا 9،شبی 2تا، آمپولم 14قاعدگی بزنم، از شب 9سیکل تا 17شب درمیون نزد ...

تحرک تخمدانم امپولش ولی من نفهمیدم الان دارم مصرف میکنم قرص با امپول نزدیکی داشته باشم یا بعدش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحرک تخمدانم امپولش ولی من نفهمیدم الان دارم مصرف میکنم قرص با امپول نزدیکی داشته باشم یا بعدش

ت پستات بی بیچکت ک مثبت بود باردار نبودی؟ هم قبل آمپول هم بعدش نزدیکی کن

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
ت پستات بی بیچکت ک مثبت بود باردار نبودی؟ هم قبل آمپول هم بعدش نزدیکی کن

بیبی چکا لعنتی همش ادمو امیدوار میکنن توروخدا برام دعا کنی اگه بچه دار نشم شوهرم گفته زن میگیره من با این سن کممم دارم دیونه میشم

بیبی چکا لعنتی همش ادمو امیدوار میکنن توروخدا برام دعا کنی اگه بچه دار نشم شوهرم گفته زن میگیره من ب ...

آخ عزیزم پرولاکتینت بالا نی آزمایش دادی؟ من ماه قبل لتروزول وامپول استفاده کردم پریود شدم، اینماه رفتم دکتر کلومیفن وکابرلوگین وامپول بهم داد متفورمینم مصرف میکنم، شوهرت آزمایش داده؟ 

همه چیم نرماله فقط ذخیرم پاییمه زهرا فتوحی منو  ١۶ سالگی کلیه دارو هورمونی قوی وارد بدنم کرد بعدم ١٧ سالگی فرستادم اتاق عمل لاپروسکوپی شدم نابودم کرد همه کاری کردم واسه بچه دار شدن همه دکتری رفتم حتی پیش کلانتر شوهرمم سالمه دیگه خسته شدم

ان شاء الله ک اینماه نتیجه میگیری عزیزم ناراحت نباش