2777
2789

چند سالته

چقدر بیبی فیسی😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر از عمل بینیت گذشته؟

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

دوستانی ک اینجا انلاینید لطفا راهنماییم کنید اگ میدونین قرص سیپروترون استات ۵۰میل مصرف کردید دکتر برای جوشام صورتم داد گفت از پنجمین روز پریودی تا ده شب بخورم لطفا اگ‌میدونین بگید ممکنه جوش ها بدتر شن؟

برای اولین بار prp صورت انجام دادم ببین برای انجام دادنش صدبار منصرف شدم و ترسیدم

کسایی که عمل بینی انجام میدن واقعا خیلی با جرئتن

نگران نباش توهم میگذره این روزا هم تو میمونی و دماغ خوشگل و جدید😂

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

یا خدا دماغت که خیلی گندست

عزیزم اتفاقا بینی من هرمشکلی داشت جز بزرگ بودن استخونی و کوچیک بود بخاطر شکستگی و افتادگیش عمل کردم 

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

بینی های استخونی دوران نقاهت سختی دارن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫