2777
2789
عنوان

اخرش گند میزنم تو زندگیم

128 بازدید | 16 پست

خانما من یک ساله ازدواج کردم تازه ازدواج کرده بودیم تو تلگرام شوهرم چتشو با دوستش خوندم حرفای بدی زده بودن شوهرم ادم خوبیه پاکه اما اگه با یه خانم شوخی کنه یا چیزی فکر حرفاش میفتم اگه با یکی حرف بزنه یجوری باشه من باهاش دعوا دارم 

😐میگفت تا ابد باهاتم..... خدابیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اونی که چت کرده بود اقا بود یا خانم

اقا بود اما من فکر میکنم هر زنی رو ببینه بهش اون نظرو داره 

اولای زندگیته هنوز رویی از زندگی ندیدی با خودت باش فکر اینجور چیزا رو تو خودت نریز

اخه اصلا نمیتونم تحمل بکن که با یه زن شوخی بکنه همش دارم نگاش میکنم تا دست از پا خطا نکنه وقتی که میریم بیرون برگشتنی با هم دعوا داریم

اخه اصلا نمیتونم تحمل بکن که با یه زن شوخی بکنه همش دارم نگاش میکنم تا دست از پا خطا نکنه وقتی که می ...

ول کن میگم اون مگه کیه به خاطرش اعصابتو بهم میریزی البته جسارت نباشه ها مردی که به زور و خشم تو قراره کاری نکنه بکنه که بهتره