2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست
بعصیا فک میکنن کی هستن     یه مدت اصلا بهش محل نده، فک نکنه خبریه اگه مامانت پایه ست، ب ...

موضوع اینه که وقتی میخوایم بریم معمولا زن برادرم و فرزندشون خونه نیستن و برادرم تنهاس،اونا معممولا میرن خونه مادرش

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡
بله اینم درسته اما عملا امکانش نیست چون معمولا برادرم خونه تنهاست و زن برادرم و فرزندشون میرن خونه م ...

داداشت اجازه نداره بچشوبیاره باخودش بعدم که میخواست بره ببره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما که مشکلی نداریم ماهی یه بار همو می بینیم     اونم خونه ی مامانم

خب نوع روابط  و وابستگی ها فرق داره،البته من‌مجردم و خونه مامانمم

روش مناسبى نيس😕

بعضی وقتها مقابله به مثل محترمانه خوب جواب میده

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
داداشت اجازه نداره بچشوبیاره باخودش بعدم که میخواست بره ببره

چرا اجازه داره ولی خب معمولا نیستن اونها که بخواد همچین کاری کنه

موضوع اینه که وقتی میخوایم بریم معمولا زن برادرم و فرزندشون خونه نیستن و برادرم تنهاس،اونا معممولا م ...

زنگ بزنین بگین فردا میام خونه تون، بعد همون فردا لغوش کنین

اگه گفت فردا نیستم و جایی دعوتم و وقت دکتر دارم و مهمون دارم و فلان، بگین پس فردا میاین

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

شما بس که بهش گفتین بچه رو بیار بچه رو بیار، هوا برِش داشته

زنگ بزنین بگین فردا میام خونه تون، بعد همون فردا لغوش کنین اگه گفت فردا نیستم و جایی دعوتم و وقت دک ...

میدونیداز یه جایی به بعد ادم خسته میشه از اینکه بخواد واسه یه چیزی زیاد تلاش کنه و وقت بذاره اما نتیجه نده

نمیدونم چرا بعضیا بلد نیستن تعادلو رعایت کنن هیچ وقت

درسته با خونواده خودش راحت تره اما ما هم انسانیم،ننیدونم چی بگم دیگه

شما بس که بهش گفتین بچه رو بیار بچه رو بیار، هوا برِش داشته

البته اخه اگه ما نگیم اون همین یه بار در ده روزو هم نمیاره

ایراد از برادرتونه نه زن داداشت

چطور زنداداشت باید بچه شو ببره پیش خانواده خودش

سمت شما نمیتونه

باید برنامه ریزی کنن هفته ی روز پیش خانواده زنش ی روز هم پیش خانواده شما

کاربری قبلیم بادبادک بود 
ایراد از برادرتونه نه زن داداشت چطور زنداداشت باید بچه شو ببره پیش خانواده خودش سمت شما نمیتونه ب ...

اره قبول دارم واقعا