2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

134 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

خواستم ازتون مشورت بگیرم

من یه برادر دارم که یه فرزند داره و خب رابطه خوبی داریم باهم و بسیار برام دوست داشتنیه،قطعا کسایی که تجربه عمه بودن رو دارن میدونن

اما زن داداشم تمایلی نداره که اینجا بیارتش و باید بارها بگیم تا بیاره

میدونم و درک میکنم که رفت و امد اون به ما ربطی نداره اما اینو میگم که بدونین نیومدنش بخاطر وقت نداشتن یا نرسیدن نیست، وقتی ما بهش میگیم میاین اینجا،میگه باشه،اما بعد برادرم زنگ‌میزنه میگه میخواست بره خونه مامانش نمیایم و این باید بارها اتفاق بیفته تا بالاخره یه روز بیان،البته خود برادرم همیشه سر میزنه مرتب.

هرچی فکر میکنیم هیچ وقت رفتار بدی نداشتیم که بخواد باعث این حرکت بشه ،همیشه یه رابطه عادی همراه احترام

من به شخصه خیلی دوست دارم بچه برادرمو و وقتی طولانی مدت نمیاد اذیت میشم

نظر شما چیه؟چکار باید بکنم؟

خودم دیگه امروز فکر کردم که نباید دل ببندم بهش،بچه برادرمه اما خب چون زیاد اجازه نمیده اینجا بیاد دلمون میگیره پس باید از وابستگیم کم کنم؟؟

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡

چند وقت یه بار میبینیش؟ 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی خانمش نمیخواد ... شما هم ب نظرش احترام بذارین  ی وقت زن و شوهر دعواشون نشه !

بله درسته احترام سر جای خودش

ولی به نظرتون درسته ابنطوری؟بی دلیل؟

شمابریدخونه اونا
🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بعصیا فک میکنن کی هستن   

یه مدت اصلا بهش محل نده، فک نکنه خبریه

اگه مامانت پایه ست، بگو چند بار زنگ بزنه به زنداداشت

بگه می خوایم بیایم خونه تون

بعد یکی دو ساعت بگو من کاری برام پیش اومده، نمی تونیم بیایم

باید چند بار این کارو انجام بدین تا متوجه بشه که این کاراتون عمدی بوده

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
بله درسته احترام سر جای خودش ولی به نظرتون درسته ابنطوری؟بی دلیل؟

نمیشه گفت شما هم حق ندارین ... البته ک حق دارین 

ولی خب اون مادره ... 

بهتره از وابستگیتون کم کنین 

تا مشکلی برا زندگی اونا پیش نیاد 

شمابریدخونه اونا

بله اینم درسته اما عملا امکانش نیست چون معمولا برادرم خونه تنهاست و زن برادرم و فرزندشون میرن خونه مادرش،برادرم هم که مرتب میبینیم

حدود ۱۰الی ۱۵ روزی یکبار

ما که مشکلی نداریم ماهی یه بار همو می بینیم   

اونم خونه ی مامانم

اون وقت شما برا ۱۰ روز اینقدر غصه میخورین؟  

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه