2821
2789
عنوان

بنظرتون لابیاپلاستی انجام بدم❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 37 پست

اگه موقع شلوار جذب پوشیدن یا ورزش مثل دوچرخه سواری اذیتی انجام بده

عمل سختی هم نیست

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا مگه چندسانت بزرگه؟؟

حس میکنم پسری مطمعنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نظرم منفیهاینم دلایلماولیش و مهم ترینش: تاییدی عملی بر خود تحقیری(اگه هدفتون زیباییه)دلیل دوم: ریسک ...

دلیل سومت عالی بود😂

تو گیرودار جنگ زنا به فکر ....نشونن😐😅

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نظر من اینه که اصلا نه

امضات💙

نظرم منفیهاینم دلایلماولیش و مهم ترینش: تاییدی عملی بر خود تحقیری(اگه هدفتون زیباییه)دلیل دوم: ریسک ...

و اینکه زنها باید بدنشون رو همون جوری که هستن بپذیرن مگر این قسمت مشکلی برای سلامتیشون ایجاد کنه یا مشکل خاصی باشه ولی در مورد زیبایی منم صد در صد مخالفم، اعتماد به نفس و عزت نفسشون رو بالا ببرن و درد و عذاب نکشن بخاطر لذت و تایید مرد مگه مردا دنبال زیبایی اون قسمت برای زنهاشون هستن !