2777
2789
عنوان

دندانپزشکی

87 بازدید | 12 پست

بچه ها هزینه معاینه دهان و دندان تو مطب چه قدره؟؟

کسی میدونه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بدون بیمه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که پول نمیدم برای معاینه فقط موقع کار کردن پول دستمزدشو میگیره

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
نمیدونم چون وحشت دارم از دندون پزشکی😭

منم وحشت دارم‌ولی واسه زیبایی مجبورم😔

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

۳۸

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
من که پول نمیدم برای معاینه فقط موقع کار کردن پول دستمزدشو میگیره

برای مطب شخصی 

برای من بیماری دهان و دندانه

منم وحشت دارم‌ولی واسه زیبایی مجبورم😔

چرا مگه چیکار میکنن؟؟

۳۸

بدون بیمه ؟؟

همه جا همین قیمته

برای مطب شخصی  برای من بیماری دهان و دندانه

بیمه که حساب نمیشع چون متخصصه‌پول ازاد میدی احتمااش هست بین ۴۰ تا ۵۰ تومن ازت بگیره یا شاید حداقل ۳۰

چرا مگه چیکار میکنن؟؟

دندون میخام بکارم و روکش بزارم جلوی دندونم چون پوسیده و زرد شدن

بدون بیمه ؟؟ همه جا همین قیمته

معمولا‌یه‌قیمتن‌در‌حد‌‌دوسه‌تومن‌تفاوت

و‌بیمه‌ام‌فقط‌ده هزاز‌تومن‌کم‌مبکنه

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم