2777
2789
عنوان

فقط اونی که عشق تجربه کرده بیاد

134 بازدید | 13 پست

من تو دوران دانش جویی عاشق هم کلاسیم شدم اون اولاش دوسم نداشت  اما بعد یک سال گفت منم دوست دارم ولی بم گفت من از اولش بت بگم من برا اذدواج نمیخوامت  نمیتونم  بات اذدواج کنم حالا من باش موندم ب امید اینکه ی روزی نظرش عوض بشه حالا مدتی باهمیم اون خیلی پسر خوبی اما هروقت ازش میپرسم باز نظرش همینه  من چون خیلی دوسش دارم  کلی خواستگار رد کردم چون فقط اون تو دلمه اما موندم تاکی تحمل کنم خستم شد از این وضعیت  ن میتونم ازش  جداشم ون میتونم  ب بش برسم 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
بمونم
1
8%
نمونم باش
11
91%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار کار اشتباهی میکنی !

چون این یه ریسکه ... ممکنه بعد 5 سال انتظار هم بگه من که روز اول بهت گفته بودم

و ممکنه بگه باشه حالا که موندی ازدواج میکنم

اما احتمال اتفاق دوم ضعیف تره ...

عزیزم درکت میکنم سخته عاشق بشی و دل بکنی ولی سخت ترش عشق یه طرفه هست 

کسی که به تو گفته واسه ازدواج نمیخوامت عمیقا دوست نداره به نظر من حیفه موقعیت های خوبتو به خاطرش از دست بدی 

ببین عزیزم خواهرانه بهت میگم خودتو حروم نکن پای کسی که با تمام وجود نمیخوادت..تجربه شو دارم ک میگم..این رابطه رو تمومش کن بگو چون سرانجام نداره نمیخوای ادامش بدی اگه دوست داشته باشه یکاری میکنه و میاد خواستگاری اگ بهانه اوردو....اینا بدون واقعا نمیخوادت

فقط جوونیت و احساساتت تلف میشه...

من خیلی دوسش دارم نمیدونم چطور ازش دل بکنم اونم خیلی  خوبه اما میگه نمیتونم بار ها اژش پرسیدم م ...

پس حداقل بترسونش 

اگه واقعا خوبه اگه دوستت داره وقتی بهش بگی میخوام ازدواج کنم یا جدا شیم واکنش نشون میده 

اگه ناراحت شد که دلیل ممانعتشو ازش بپرس اگرم نه دیگه تکلیفت مشخص میشه