من تو دوران دانش جویی عاشق هم کلاسیم شدم اون اولاش دوسم نداشت اما بعد یک سال گفت منم دوست دارم ولی بم گفت من از اولش بت بگم من برا اذدواج نمیخوامت نمیتونم بات اذدواج کنم حالا من باش موندم ب امید اینکه ی روزی نظرش عوض بشه حالا مدتی باهمیم اون خیلی پسر خوبی اما هروقت ازش میپرسم باز نظرش همینه من چون خیلی دوسش دارم کلی خواستگار رد کردم چون فقط اون تو دلمه اما موندم تاکی تحمل کنم خستم شد از این وضعیت ن میتونم ازش جداشم ون میتونم ب بش برسم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین عزیزم خواهرانه بهت میگم خودتو حروم نکن پای کسی که با تمام وجود نمیخوادت..تجربه شو دارم ک میگم..این رابطه رو تمومش کن بگو چون سرانجام نداره نمیخوای ادامش بدی اگه دوست داشته باشه یکاری میکنه و میاد خواستگاری اگ بهانه اوردو....اینا بدون واقعا نمیخوادت