2777
2789
عنوان

طبقه سوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 51 پست
خونه 3واحدیه نقششم قشنگه فقط مشکلم طبقه3بودنشه.. پس یعنی قابل تحمله؟

مادر من ۲۰ سال طبقه پنجم بدون آسانسور زندگی کرد و بعد عوضش کرد.حتماااا بخر کلا زندگی سخته حالا یه طبقه پایین و بالاش فرقی نداره.ولی مستاجری خیلیییی سخت تره.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه عزیزم همه چیزش خوبه نوسازه فقط طبقه سومه بدیم مستاجر بعدش سخت میشه فروشش

مستاجر خوب دیگه

بعدشم حالا برو یکی دوسال رو بشین شاید شما خوشت اومد شاید من اذیت میشم شاید شما نشدی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
از پله ها واقعا سخته بالا رفتن،خصوصا بچه بغلت باشه یا وسیله باشه.نفست میمونه اما خب خداروشکر همینم ه ...

عزیزم بخریم باید بشینیم

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
مادر من ۲۰ سال طبقه پنجم بدون آسانسور زندگی کرد و بعد عوضش کرد.حتماااا بخر کلا زندگی سخته حالا یه طب ...

آره بابا الان3ماهه مستاجریم اصلا آرامش ندارم..همش استرس دارم

ماشاءالله به مامانت😍

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
مستاجر خوب دیگه بعدشم حالا برو یکی دوسال رو بشین شاید شما خوشت اومد شاید من اذیت میشم شاید شما نشدی

والا هنوز نرفتم پله هاشو ببینم..اگه پله هاش استاندارد باشه فک نکنم اذیت بشم

دقیقا من الان اینجوری زندگی میکنم پله ها نابودم کردن وقتی میرم بیرون همش به فکر اینم بعدا چجوری پله بالا برم.بیشتر موقع بخاطر پله ها جایی نمیرم.خودمم بدنم ضعیفه با بچه بغل نفسم بند میاد.حاملگی هم که دیگه نگم برات

من زندگی کردم سخت نبود اگه پول داشتم میخریدمش.

بچه هم داشتی؟

سلام.بخرش.والا معلوم نیست با این پوای که داری سال دیگه بتونی همینو بخری

من ۴ سال تو طبقه چهارم خونه ی بی آسانسور زندگی کردم.سخته ولی شدنیه

بعد اگه دوسش نداشتی بفروشش یکی دیگه بخر.اینجوری ارزش پولت هم پایین نمیاد

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم                                      وزن اولیه: ۶۵.۸۰۰                                          وزن هدف: ۶۲                     وزن امروز: ۱۴۰۴/۶/۳   ۶۴.۳۰۰                                                وزن امروز: ۱۴۰۴/۶/۸  ۶۳.۵۰۰                                             دارم به هدفم نزدیک میشم

دقیقا من الان اینجوری زندگی میکنم پله ها نابودم کردن وقتی میرم بیرون همش به فکر اینم بعدا چجوری پله ...

واقعا؟

نمیدونم چیکنم..موندم😞

خب قطعا بدون آسانسور طبقات اول و دوم بهتره ولی وقتی پولتون نمیرسه طبقه سوم و چهارم از مستاجری قطعا بهتره.تا سال دیگه ارزش پول شما کم میشه و افزایش قیمت مسکن هم داریم اینجوری همینم دیگه نخواهی داشت.بخر و برو بشین توش چند سال.پولت که جمع شد نهایتش میدیش رهن و خودت میری طبقه پایینتر رهن میکنی.ولی بجاش پولت بی ارزش نشده و با تورم خونه شماهم رفته بالا ارزشش

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍