2777
2789
عنوان

طبقه سوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 51 پست

وا بخر حتما.سال دیگه هیچی معلوم نیست.هرچی شما پولت رو زیاد کنی ازونورم خونه گرونتر شده و همین طبقه سوم و چهارمم گیرت نمیاد

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کوچیک هم دارما..بازم سخت نیست؟

نه عزیزم جَوونی چرا سخت باشه ایشالا چند سال بعد میرید یه جای بهتر.مستاجری که سخت تره

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟
طبقه سه خیلی هم سخت نیست. ممنکنه الان نخری سال دیگه گرونتر شه نتونی خونه بخری. به نظرم بگیر عزیزم. ش ...

آره میترسم نخریم سال بعد گرون بشه..

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

صد در صد الان بخر، طبقه سوم بخر ، باز پول جمع کنید خونه بهتر بخرید، خواهر من از طبقه ششم بدون آسانسور شروع کرد، الان خونه سه خوابه آسانسور دار طبقه دوم رسیده، اگه اون موقع نمیخرید پولش بی ارزش میشد

وا بخر حتما.سال دیگه هیچی معلوم نیست.هرچی شما پولت رو زیاد کنی ازونورم خونه گرونتر شده و همین طبقه س ...

خونه 3واحدیه نقششم قشنگه

فقط مشکلم طبقه3بودنشه..

پس یعنی قابل تحمله؟

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
چرا راضی نیستی؟

از پله ها واقعا سخته بالا رفتن،خصوصا بچه بغلت باشه یا وسیله باشه.نفست میمونه اما خب خداروشکر همینم هست

دوستمون خوب گفتن سال بعد معلوم نیست چی بشه شما همینو بخر بده رهن برو رهن جای دیگه بشین تا سال بعد بهتر بخری ان شاءالله

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بخریم آخه باید بشینیم دیگه

خونه 3واحدیه نقششم قشنگه فقط مشکلم طبقه3بودنشه.. پس یعنی قابل تحمله؟

قابل تحمله چیه برو با سر بخرش.بعد یواش یواش عوض بدلش میکنید

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
از پله ها واقعا سخته بالا رفتن،خصوصا بچه بغلت باشه یا وسیله باشه.نفست میمونه اما خب خداروشکر همینم ه ...

آخه عزیزم همه چیزش خوبه نوسازه فقط طبقه سومه

بدیم مستاجر بعدش سخت میشه فروشش

قابل تحمله چیه برو با سر بخرش.بعد یواش یواش عوض بدلش میکنید

😆😆خیلی باحال گفتی

والا ما ک مشکلی نداریم منم اولا فکر میکردم سخته ولی اینجوری نیست فقط ی سری فامیل ک پا درد دارن نمیتو ...

آره بخریم همه میگن خونه فلانی طبقه سومه ولش کن نریم خونش😆😆