سلام خانوما بنظرتون زندگی کردن تو خونه ای که طبقه سومه و بدون آسانسور؛سخته؟
اگه الان بخوایم بخریم باید طبقه سوم بخریم اما اگه نه باید تا سال بعد صبرکنیم..حالا چه کنیم؟
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبقه سه خیلی هم سخت نیست. ممنکنه الان نخری سال دیگه گرونتر شه نتونی خونه بخری. به نظرم بگیر عزیزم. ش ...
آره میترسم نخریم سال بعد گرون بشه..
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
صد در صد الان بخر، طبقه سوم بخر ، باز پول جمع کنید خونه بهتر بخرید، خواهر من از طبقه ششم بدون آسانسور شروع کرد، الان خونه سه خوابه آسانسور دار طبقه دوم رسیده، اگه اون موقع نمیخرید پولش بی ارزش میشد
وا بخر حتما.سال دیگه هیچی معلوم نیست.هرچی شما پولت رو زیاد کنی ازونورم خونه گرونتر شده و همین طبقه س ...
خونه 3واحدیه نقششم قشنگه
فقط مشکلم طبقه3بودنشه..
پس یعنی قابل تحمله؟
از پله ها واقعا سخته بالا رفتن،خصوصا بچه بغلت باشه یا وسیله باشه.نفست میمونه اما خب خداروشکر همینم ه ...
آخه عزیزم همه چیزش خوبه نوسازه فقط طبقه سومه
بدیم مستاجر بعدش سخت میشه فروشش
قابل تحمله چیه برو با سر بخرش.بعد یواش یواش عوض بدلش میکنید
😆😆خیلی باحال گفتی