2777
2789
عنوان

طبقه سوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 51 پست
سلام.بخرش.والا معلوم نیست با این پوای که داری سال دیگه بتونی همینو بخری من ۴ سال تو طبقه چهارم خونه ...

میدونی داخل خونه خیلی قشنگه تنها عیبش طبقه سوم بودنشه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قطعا بدون آسانسور طبقات اول و دوم بهتره ولی وقتی پولتون نمیرسه طبقه سوم و چهارم از مستاجری قطعا ب ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی های خوبت

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها از همتون ممنونم😍

والا هنوز نرفتم پله هاشو ببینم..اگه پله هاش استاندارد باشه فک نکنم اذیت بشم

نه استاندارد باشه اذیت نمیشی مال خواهر شوهرم خونشون استاندارده پله هاش اذیت نمیشم من اما اپارتمان خودمون پله هاش فاصله داره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
مرسی عزیزم بابت راهنمایی های خوبت

آخه خودم یه همچین تجربه ای داشتم.سال سوم ازدواجم با یه پول پیش خیلی خیلی کم مستاجر بودیم یه روز تعریف شهرک اندیشه شهریار رو شنیدیم رفتیم ببینیم چه جور جاییه.رفتنمون همان و خریدن خونمونم همان.خیلیا گفتن اشتباه کردی.اونجا غریبی.دیگه نمیتونی برگردی تهران ...اونموقعها هم مثل الان نبود که بیشتر بیابونی بود تا شهر.ولی ارزووووون بودا.خلاصه گوش به حرف هیشکی نکردیم چون میدونستیم تهران محاله خونه دار بشیم.رفتیم نشستیم تووش تا تهران هم میومدیم و میرفتیم برای کار و دانشگاه.همه سختیهاشو به جون خریدیم.۱۰ سال بعدش اونو فروختیم و اومدیم تهران خریدیم.ولی همیشه شوهرم میگه اگه اونموقع اونجا نمیخریدیم هنوزم مستاجر بودیم.چون پشتوانه که نداشتیم.خودمون بودیم و جیب خالی😔😔خداروشکر الان یکی و نصفی خونه داریم.اونم تهران.یکیش رو شریکی خریدیم.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
آخه خودم یه همچین تجربه ای داشتم.سال سوم ازدواجم با یه پول پیش خیلی خیلی کم مستاجر بودیم یه روز تعری ...

خداروشکر

موفق باشین عزیزم