2777
2789
عنوان

دلم برای همسرم می سوزه ...

455 بازدید | 48 پست

دیگه از رویان رفتن و این دکتر و اون دکتر خسته شدم...اسپرمم که خیلی کمه با مورفولوژی 99 درصد ! بهم گفتن خونت هم یه مشکلی داره برای بچه دار شدن ...با اینکه همسرم انکار میکنه که نداشتنش براش مهم نیس ولی از قطره اشک یواشکی گوشه چشاش میگه که بچه دوست داره...منم دوست دارم...خونواده بچه دوستی هستیم... همیشه هر وقت اطرافان آشنا در و همسایه میپرسه میگم انشالله به وقتش حتی چند بار شده حس کردم حرفی از منظور بهش زدن که جلوی همه خیلی محکم گفتم ایراد از منه ! من مشکل دارم ! اخیرا هم فهمیدم اونم مشکل داره نمیتونه بچه دار شه ولی زنم نمیدونه اینو..نگفتم بهش...هیچ وقتم نمیگم...اخه دوسش دارم خیلی زیاد طاقت دیدن ناراحتیشو ندارم...همه تقصیرا گردنه منه و همه انگشتا رو سمت خودم گرفتم تا مبادا کسی چیزی بگه آزرده شه...هیچ حرفی از هیچ کس برام مهم نیس...امیدوارم بتونم تحمل و صبرشو داشته باشم...زنمه خیلی دوسش دارم میمیرم براش...اما طاقت اشکاشو ندارم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله نینی دار میشید

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
ان شالله مشكلتون حل بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم ولی بعد از 6 سال فکر نکنم...صحبت کردم باهاش درباره اوردن بچه...من مشکلی ندارم ولی خونواده هامون....انگار داری حرف بدی میزنی..بابا اون بچه ها هم آدمن نیاز دارن به نواش محبت آغوش و کانونو و حمایت یه پدر و مادر... چرا انقد بزرگترا بچه پرورشگاهی آوردن رو بد میدونن..؟اونام انسانن نیاز  دارن

ان شاالله هر چه زودتر خدا معجزشو نشون بده و بچه دار شین...

به نظر من تو دنیا زنی نیست که دلش بچه نخواد,واقعا خدا صبرتون بده الان خیلی سختشه ...برای زن ها بچه دار نشدن خیلی سخته این.که حرف وحدیث دیگران رو بشنوی نیش وکنایه ونتونی چیزی بگی وبریزی تو خودت...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

یعنی با ای وی اف اینا نمیشه؟؟؟نا امید نشین

همسایه ما بعد ۹ ساب باردار شد ولی همیشه تلاش میکرد....

من خودمم باردار نمیشم اما همسرم همراهم نیس...

شما همراه همسرتون باشین مطمئن باشین با هم که به خواستتون میرسین

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

اگر دیدین که واقعا بچه دار نمیشید چه اشکالی داره بچه بیارین بزرگ کنید؟

زندگی بدون بچه خیلی بی روح میشه.

یه بچه که نیاز به پدر و مادر داره برای پدر و مادری که نیاز به بچه دارن.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...