2777
2789
عنوان

دلم برای همسرم می سوزه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست
ممنونم...بله خیلی سخته مخصوصا اینکه با یه لحن خاصی هم بهت بگن..حتی اگه بدون منظور هم بگن باز ...باجن ...

منم هفت ساله بچه دار نشدم

فکر کن هر وقت هر کس منو میبینه میگه هنوز حامله نشذی؟؟؟

حوب نشدم دیگه چکار کنم

ولی شوهرم همیشه کنارمه و به همه میگه خدا نمیخواد الان حتما وقتش نیست

اگه اون کنارم نبود اصلا نمیتونستم این هفت سال و دووم بیارم

مهربون و فداکارین فقط ی ایراد دارین ک تو نی نی سایت عضوین. مردو چ ب نی نی سایت

چه اشکالی داره ...مادامی که قوانین رو زیر پا نزارید و مزاحم کسی نشید و به کسی توهین نکنین چه فرقی میکنه؟نتونستم حرفمو با کسی بزنم که میشناسمش...گفتم غریبه ها که نمیشناسنم بشنون...قصد بدی نداشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم...بله خیلی سخته مخصوصا اینکه با یه لحن خاصی هم بهت بگن..حتی اگه بدون منظور هم بگن باز ...باجن ...

نمیدونم چرا نا امید شدین من از نزدیکانم بعد ۱۳ سال چند بار آی وی اف ناموفق کلی دوا درمون سنتی گیاهی,شیمیایی هیچ نتیجه ای نگرفت شوهرشم مشکل داشت...فکر کنم میکرو کردن ودوقلو باردار شد ...دختراش چند ماهه بودن باردار شده بود همه تو شوک بون این ۱۳ سال دارو خورده آخرش با میکرو باردارش شده. الان همینطوری ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

آخی عزیزم واقعا امیدوارم که زندگی دوباره براتون شیرین بشه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
نمیدونم چرا نا امید شدین من از نزدیکانم بعد ۱۳ سال چند بار آی وی اف ناموفق کلی دوا درمون سنتی گیاهی, ...

من نا امید نشدم ولی وضعیت جسمی همسرم و مشکل اینکه دیگه نمیتونه بچه دار شه...تخمکی تولید نمیشه توی بدنش ....

من نا امید نشدم ولی وضعیت جسمی همسرم و مشکل اینکه دیگه نمیتونه بچه دار شه...تخمکی تولید نمیشه توی بد ...

😔خدا بزرگه ...ان شاالله با دارو خوب میشه....میگن بهترین درمان ناباروری تو شهر یزد درصد موفقیت آی وی افشون بالاست البته اینطور شنیدم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
منم هفت ساله بچه دار نشدم فکر کن هر وقت هر کس منو میبینه میگه هنوز حامله نشذی؟؟؟ حوب نشدم دیگه چکا ...

ما آدما وقتی کسی که مثل خودمون نیس نمیتونیم درکش کنیم...وقتی باجناقم 3 تا بچه داره ولی من ندارم خب باید بفهمن و بدونن هر کسی از نزدیکان که یا خودمون نخواستیم یا مشکلی هست که در هر صورت باید احترام بزارن و رعایت کنن اما ...

ما آدما وقتی کسی که مثل خودمون نیس نمیتونیم درکش کنیم...وقتی باجناقم 3 تا بچه داره ولی من ندارم خب ب ...

اره واقعا منم همیشه میگم

میگم وقتی ده ساله ازدواج کردم و‌ نشدم

یعنی نمیشم دیگه سوال نداره

ممنونم ولی بعد از 6 سال فکر نکنم...صحبت کردم باهاش درباره اوردن بچه...من مشکلی ندارم ولی خونواده هام ...

عادی میشه براشون. من با اینکه بچه دارم خیلی دلم میخواد یه بچه هم از پرورشگاه بیارم خیلی به این موضوع فکر میکنم. 

چرا تخمک اهدایی قبول نمیکنید یا جنین اهدایی

نمیدونه که مشکل داره واسه همین قبول نمیکنه ولی اگه بدونه بهم میریزه ...میشناسمش..خورد میشه...دلم نمیاد غصه خوردنشو ببینم...واسه همین درباره اهدایی بهش چیزی نمیگم...خودمم مشکل اسپرم دارم و یه مشکل خونی خاص...

نمیدونه که مشکل داره واسه همین قبول نمیکنه ولی اگه بدونه بهم میریزه ...میشناسمش..خورد میشه...دلم نمی ...

آخه بالاخره که باید بهش بگید

همینجوری هم مطمئنا تو عذابه خانمتون

اگه این روش و قبول کنه بچه مال خودتونه فقط نطفه مال کس دیگس