2777
2789

سلام بچه ها  

تولد همسر من چند روز دیگه ست. یه تصمیماتی گرفتم برای هدیه و نحوه جشن گرفتن.

دوست دارید بگم؟

شما هم لطفا ایده هاتونو به اشتراک بزارید

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه تصمیم دارم امسال 2 نفره برگزار کنم . همیشه خانواده هامون یا دوستامونو دعوت میکردم و انقد از برگزرای مهمونی خسته میشدم که واقعا لذتی از روز تولد عشقم نمیبردم  

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

برنامه هم اینطوره که دو سه روز زودتر (جهت غافلگیری) از سر کار که رسیدم برم سریع صندوق عقب ماشین رو تزیین کنم (جزییات بیشترو میگم)

بعد که همسرم اومد بگم بریم بیرون شام بگیریم و بریم کوهسار بخوریم. ما زیاد اینکارو میکنیم.

کوهسار یه پارک جنگلی غرب تهرانه که شهر پیداست و وسط هفته خیلی دنج و خلوته

بعد اونجا در صندوقو که به بهانه وسیله باز کنه غافلگیر میشه

میخوام ریسه بزنم به در صندوق از تو که باز میشه قشنگ باشه

و صندوقو پر از بادکنک ریز کنم

کیک و کادو رو هم میزارم

من میخام روی میزو غذا بچینم غذایی ک دوسداره دسر و اینام درس کنم بعد روی میز جلو مبلی و کیک بذارم کادوشو بذارم با شمعای کوچی‌ بنویسم آی لاو بعدش شمعارو روشن کنم چراغارو خاموش کنم از در اومد تو با ی فضای رمانتیک روبهرو بشه ولی نمیدونم کادو چی بگیرم

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
بعد اونجا در صندوقو که به بهانه وسیله باز کنه غافلگیر میشه میخوام ریسه بزنم به در صندوق از تو که با ...

خیلی خوبه...به شرطی که قبل رفتن در صندوق رو باز نکنه...

وقتی خدا را دارم...بی نیاز از هرکسی هستم..💕