2777
2789
عنوان

خونریزی بارداری

79 بازدید | 15 پست

سلام دوستان هماتوم چطوریه من هنوز ساک بارداریم تشکیل نشده تازه مثبت شده بیبی چکم بتام ۱۲۵ تروخدا بگید چند روزه خونریزی شدید دارم ممکنه هماتوم باشع و سقط نباشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هماتوم از ماه دوم ب بعد پشت جفت لخته شکیل میشه

چند هفته ای؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

دکتر رفتی عزیزم؟

رفتم اورژانسی زایشگاه گفتم بیبی چکم مثبت شده ازمایش و سونو نوشت سونوگرافی چیزی نبود ولی آزمایش مثبت بود ۱۲۵ میگن برو واژینال ببینیم خارج رحمیه که خونریزی داری چرا احتمال هماتوم نمیدن؟ چرا شیاف نمیدن؟ با اینهمه خونریزی بچم از دست رفت

منو ترسوندن میگن برو سونو واژینال بده ببین خارج رحم نیستی میترسم

استرس نداشته باش ولی حتما امروز دکتر برو 

خب دلیل خونریزی باید مشخص بشه هر چی هست و باید رفع بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نترس برو سنو واژینال اگه ساک یا جنین باشه دکتر ببینتش پروژسترون میده خون ریزیت قطع میشه.

اخه تاحالا سونو واژینال نرفتم همه میگن با وجود لک خطرناکه سونو ولژینال میترسم حتی اگه چیزی نباشه با سونو واژینال بیفته

رفتم اورژانسی زایشگاه گفتم بیبی چکم مثبت شده ازمایش و سونو نوشت سونوگرافی چیزی نبود ولی آزمایش مثبت ...

شیاف رو قبل تشکیل قلب نمیدن معمولا 

خب شما باید اول سونو بدی ببینن مشکل چیه بعد دارو تجویز بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یعنی اصلا هفته های اول ممکن نیست؟

من از ۸ هفته شروع شد

فکر نکنم آخه روزهای اول هنوز جفت و بچه بزرگ نشده ک هماتوم تشکیل بشه

اگه ۷ یا ۸ هفته هستی احتمالش بالاس هماتوم باشه

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

اصلا سونو واژینال  ندیا بدتر سقط می کنی ،من سالم سالم بودم باردار نبودم رفتم انجام دادم عین پریودی واقعا شدید پریود شدم با اینکه  دوهفته پیش شده بودم و رو به موت شدم حتی توان حرکت هم نداشتم داشتم بیهوش میشدم

خلاصه بگم 

۶ روز تو این وضعیتی که الان داری ، من  دست و پا زدم مردم و زنده شدم چون هم سابقه خارج رحم داشتم هم سقط و با دردسرای هر دو آشنا بودم ولی شکر خدا ختم به خیر شد

اگه تازه لقاح تشکیل شده باشه احتمالا بری سونو هم چیزی مشخص نیست و بهتبه شوک میدن که یا خارج رحم هست یا در حال سقط یا هنوز زود هست واسه دیده شدن تو سونو 

تنها کاری که میکنی این باشه که ۴۸ ساعته تیتراژ بده باید عدد بتا بالا رفته باشه و دوم اینکه تو این فاصله مراقب باش اگر تو لوله هات  درد یک طرفه داشتی حتما سریع برو دکتر یا بیمارستان