2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا افسردگی درمان میکنه ولی باید زیر نظر پزشک بزازی کنار یهو نمیتونی چون اذیت میشی

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

من خوردم هیچ عوارضی نداشت جز اینکه اشتهام کمتر شد و میل جنسی

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

عوارضش کمه، بعد یه هفته از بین میره 

و حدودا بعد یه ماه مصرف اثرشو میبینی

وابستگی نمیاره ولی باید زیرنظر پزشک و آروم و آروم قطع بشه

واقعا اضطراب و وسواس فکری و افسردگی رو درمان میکنه؛ چون سرتونین رو میبره بالا، خیلی باعث شادی میشه 😊

عوارضش بی خوابی و سر درد تو هفته اول 

و با عرض معذرت، به شدت باعث کاهش میل جنسی و طولانی شدن زمان ارضا شدن 😕

ده روز اول خاب الودگی و شایدم بهم ریختن سیستم گوارشی،ولی بعد بدنت عادت میکنه و کم کم اثر میکنه،مثه م ...

چه جالب من زمانی که میخورم به شدت بی خواب شدم هفته اول، حتی یه ساعتم نمیتونستم بخوابم 😑

چه جالب من زمانی که میخورم به شدت بی خواب شدم هفته اول، حتی یه ساعتم نمیتونستم بخوابم 😑

شاید با دوز بالا شروع کردی،اولش با دوز ده شروع میکنن،حتی دکتر من گفت ۲۰ رو تا سه هفته ۴ قسمت کن هر شب یقسمتشو بخور