2777
2789
شاید با دوز بالا شروع کردی،اولش با دوز ده شروع میکنن،حتی دکتر من گفت ۲۰ رو تا سه هفته ۴ قسمت کن هر ش ...

نه منم از یک چهارم ۵۰ شروع کرده بودم ، آخرشم برای قطع کردنش آروم آروم تو دو ماه قطعش کرد، در حدی که آخرش یه هفته یک هشتم میخوردم و هفته بعدش همون یه هشتمش رو هم یه روز در میون. ولی اثرش بعل قطع کردنم واقعا برام موند

احتمالا واکنش بدن های مختلف فرق داره 😊

نه منم از یک چهارم ۵۰ شروع کرده بودم ، آخرشم برای قطع کردنش آروم آروم تو دو ماه قطعش کرد، در حدی که ...

چ جالب 

۲۵😐😐😐😐

خیلی زیاده ک واسه روزای اولل

شاید بستگی به مقاومت بدن داره چون دکتر من گفت از ۵ شروع کن تا رسیدم کم کم به ۴۰

چ اثری ازش موند؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با دوز بالا شروع کردی،اولش با دوز ده شروع میکنن،حتی دکتر من گفت ۲۰ رو تا سه هفته ۴ قسمت کن هر ش ...

ده و بیست دیگ چیه ؟! ب من سرترالین 100 داده !

Nothing to say ....
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اصا بیشتر از ۶۰ نداراره دگ.... گفته چند قسمتش کنی؟؟؟

😶😶😶 همین الان قرصش کنارمه پشتش نوشته سرترالین 100 اسنترال .... بهم گفت ی دونه کامل هر شب 😕

Nothing to say ....
😶😶😶 همین الان قرصش کنارمه پشتش نوشته سرترالین 100 اسنترال .... بهم گفت ی دونه کامل هر شب 😕

واااا

دکتر چی بوده رفتی پیشش

اصا تو شب اول از صد شروع نکنیااا

ضربان قلبت یهو میره بالا 

یکی بچه ها ۲۰ خوده بود شب اول میگفت شب نتونسته اصا بخابه ،رو پاش بند نیس

حالت شادی برای شما موند؟ واسه من اضطرابم برگشت و همینطور افسردگی

آره تا دو سال خیلی خوب بودم

ولی مادرم مریض شد و پایان نامه هم داشتم و دوباره اضطراب شدید برگشت و دوباره رفتم دکتر اما بار دوم ۵۰ بهم جواب نداد و دوباره کردش ۷۵ و بعدشم ۱۰۰، میخوردم خیلی خوب بودم ولی بعد دفاعم خودم کمش کردم و قطع کردم تو کمتر از یه ماه. این بار چون سریع قطع کردم حالم یه خورده بد شد، خیلی اشتباه کردم خودسر قطع کردم فکر کردم باردارم که نبودم( هرچند دکتر گفته بود این دارو تو بارداری هم سیف هست و خطرناک نیس ولی بهتره خب آدم نخوره). فکر میکنم بار دوم هم اگه یهو قطع نمیکردم اثرش می موند.

در کل آدم اگه خیلی حالش بده باید دارو بخوره واقعا. ولی اگه شدید نیس به نظرم بهتره آدم دارو نخوره، روان درمانی و ورزش خیلی موثره . من خودم از ورزش به خصوص شنا خیلی نتیجه گرفتم برای آرامش اعصاب و کنترل اضطراب.

اما اون زمان که دارو خوردم واقعا نیاز داشتم، با اول پدرم در اثر یه بیماری سخت فوت کرد و واقعا حالم بد بود چند ماه مقاومت کردم و دکتر نرفتم و خیلی بدتر شدم، در حدی اضطرابم بالا بود که بدنم سفت میشد

بار دومم مادرم سرطان گرفت و من واقعا درس و کار پایان نامه ام عقب افتاد و امکان داشت بخاطر شرایط روحی از دانشگاه اخراج شم 😕

اووو چقد تایپ کردم😅 اینا رو نوشتم استارتر بخونه شاید کمکش کرد تجربه هام

آره تا دو سال خیلی خوب بودم ولی مادرم مریض شد و پایان نامه هم داشتم و دوباره اضطراب شدید برگشت و دو ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ... از ته دلم ارزو میکنم ک دیگ هیچ وقت لازم نباشه تو زندگیت از این جور قرصا استفاده کنی ... موفق باشی 😘

Nothing to say ....