2777
2789
عنوان

اونايي كه خونه خريدن بيان مارو هم راهنمايي كنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 162 پست
خداروشكر  خيلي سختي كشيدي ولي ارزششو داشت

آره واقعا. من به همسرم میگفتم آخه ماکه حالا نمیتونیم خونه بخریم. اون گفت الان اگه نخریم دیگه نمیتونم بخرم. اینقدر رفت بالا که فکر کنم راست میگفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وضعیت من جوری بود که همسرم میگفت از فکر خونه بیا بیرون ما نمیتونیم خونه دار بشیم از زندگیت همینجوری لذت ببر ولی من کوتاه نیومدم خدا رو شکر درسته سختی کشیدیم ولی ارزششو داشت

اللهم عجل لولیک الفرج
آره واقعا. من به همسرم میگفتم آخه ماکه حالا نمیتونیم خونه بخریم. اون گفت الان اگه نخریم دیگه نمیتونم ...

چه همسر خوبي داري خدا برات نگهش داره قدرشو بدون طلاس

تو هم كامنت هارو بخون خيلي اميد ميدن و باعث ميشن كوتاه نيايم

من میخوام طلاهام رو بفروشم ماشینم بفروشم مقدار کمی هم پس انداز هست ولی فقط پردیس گیر میاد که خیلی پرته و دور 

چقدر راحت وام میگیرید چرا به ما نمیدن از این وام های کلان😩

یک سال و نیم 40 ملیون پول که حاصل طلاهام بود خوابید تا 120 تومن بهمون بدن

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
خدا خودش جور میکنه اگه ادم تلاش کنه .یه جیزایی اصلا با دودوتا چهارتای ماجور درنمیاد ولی یهو چشم باز ...

اره گلم ولی چرا خودمون گول بزنیم تو این اوضا مملکت که به زور مردم فقط میتونند شکم خودشون سیر کنند و سالی یه دست لباس بخرند این حرف یکم غیر منطقیه من خودم همیشه توکلم به خداست ولی خب چطوری باید تلاش کنی اینجا ایرانه جای پیشرفت واسه یه ادم کارگر یا کارمند ساده نیست