2777
2789
عنوان

اونايي كه خونه خريدن بيان مارو هم راهنمايي كنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 162 پست

اینم بگم یکسال ببخشی ببخشید دهنمون سرویس شد.خیلی سخت بود. حقوق همسرم که میخواستن بدن وام و اینا کم میکردن باورت نمیشه بعضی وقتا حقوقش میشد ۵۰ هزار تومن😂😂 با اینکه حقوقش بد نبود نسبتا. ولی خب واقعا خدا نمیذاره آدم دربمونه. به هر سختی بود گذشت. الان خداروشکر وضعیتمون بهتر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام نا امیدت کنم ولی تو این دوره زمونه اگه مرد تو مجردی خونه خرید که هیچ والا بعد ازدواج دیگه مح ...

خدا خودش جور میکنه اگه ادم تلاش کنه .یه جیزایی اصلا با دودوتا چهارتای ماجور درنمیاد ولی یهو چشم باز میکنی میبینی تلاش کردی و شد

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
گاهي وقتا ميگم كاش رو گزينه عايي كه خونه داشتن و درامد خودشون و خانوادشون بالا بود تمركز مي كردم الا ...

راهی پیدا کردی به منم بگو چند روزه هرچی فکر میکنم جایی پیدا نمیکنم