2777
2789

سلام دوستای گلم توروخدا جوابمو بدین کمکم کنید امروز وارد هجده هفته شدم اکوی قلب جنین انجام دادم دکتر گفت ی دریچش نشتی داره اما سوراخ نداره فقط نشتیه و بچه هم پشتشو کرده بود هرکاری کردیم قدم زدم بازم تکون نخورد فقط یکم حرکت کرد حالا دکتر بهم گفته هفته آینده باز برم ببینه اگه پیشرفت نکرده باشه که خوبه همینطور میمونه اما اگه پیشرفت کنه دیگه بهم نگفت چکار باید کرد تورووووخدا بهم بگید این چیه اصلا چجور رفع میشه اگه سوراخ قلب بود نگران نبودم ولی اینو نمیدونم اصلا خوب میشه یا ن اما تو انومالی و ان تیم همه چی خوب بود و طبیعی توروووخدا بهم بگید کسی تجربه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم نشتی ینی دقیقا چی اگه منظورشون افتادگی باشه ک منم الان پرولاپس دریچه میترال دارم من بچه اول مشکل قلبی داره توتایپیکم هست این بچه دومم روهم اکو دادم مشکوک بود ولی بد یک هفته الحمدالله دکترگف خطرنداره نگران نباش عزیزم

باید صبر کنی جنین در هفته های بالاتر خیلی از مشکلاتش رفع میشه.من جنین هایی رو دیدم که در هفته های پایین تر مشکل کلیه دارن ولی چند هفته بعد دیگه مشکل ندارند.استرس نداشته باش.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
سلام گلم نشتی ینی دقیقا چی اگه منظورشون افتادگی باشه ک منم الان پرولاپس دریچه میترال دارم من بچه اول ...

تاپیکای شماروخوندم عزیزم حال دخترتون چطوره ؟

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘
نمیدونم عزیزم . ولی فکر کنم اکثر این موارد تا زمان تولد خودبه‌خود درست میشه...

خیلیییی میترسم خدا این بچه رو با معجزه بمن داد کلی دوا درمان کردم ده ماه اقدام بودم تا خدا این بچه رو بهم داد دکتر فقط بهم گفت نشتی داره اما نمیدونم منظورش افتادگی بود یان بعدم گفت اگه پیشرفت کرده دیگه به باقیش فکر نکن خیلی ناراحتم فکر کنم منظورش سقط بود گفت اگه پیشرفتی نکرد خوبه

چرا اکو قلب برات ن،وشتن؟

توی هفته دهم ی سونو. دادم ضربان قلبش بالا بود اما 170بود دکترم هفته های بعد سونو گرفت خوب بود اما گفت تو هفته هجده بخاطر اطمینان خاطر انجام بدم اکو قلب رو اما تو ان تی و انومالی همه چیش طبیعی بود 😭😭😭😭

نمیدونم عزیزم . ولی فکر کنم اکثر این موارد تا زمان تولد خودبه‌خود درست میشه...

سوراخ قلبو شنیده بودم و میدونم خوب میشه اما نشتی رو نه حتی نمیدونم از سوراخ  قلب خطرناکتره یا ن و اصلا رفع میشه