الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من اصلا داریخمارام الله کمکلیغنان😄😄اوزده تبریزلیم ...ایندی گلمیشم مرنده گلین ...دوهفته ای یه بارم میرم تبریز از صبح تا شب برمیگردیم با شوهریم....حالا ماهی یه بارم میرم سه چهار روز می مونم برمیگردم .......بقیه روزا تو خونم هیشیکیم دوبرم نیس ....خیلیم خداردشکر حالم خوبه خوبه
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
منم نمیتونم به کارام برسم همیشه دپرسم افسرده خیاط هم هستم نمیتونم به خیاطی برسم فقط دوست دارم ی جا دراز بکشم فقط تنها باشم حوصله آشپزی ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنم زیاد از خونه بیرون نمیرم بقول استارتر شوهرم قلب قارا هستش
من همه جا هستم...نازنین اینجا نازنین اونجا نازنین همه جا😂😂😂
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔