سلام میخوام عمل لابیا کنم ..اصفهان دکتر عالی معرفی کنید .خواهشن جان مادرتون تبلیغ نکنید اگ دیدین کسی راضی بود معرفی کنید ....خواهر خودم پیش یکی رفت بود میگفتاضافه هاش برداشته بغلاش شل و اویزون شد میگفت زشت .دکترشم میگفت بیا کلی پول بده پوستشو بکشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من دکتر مریم محمدبیگی تو اصفهان می شناسم که کارش خوبه... خودت هم تحقیق کن . خودت نباید به یه پیام اکتفا کنی برو و کاراشو ببین اگه اوکی بود برو پیشش.
عزیزم من دکتر مقتدری رو میشناسم واقعا دکتر خوبیه الان مشاوره آنلاین دارن میخوایی خیلی حساسی برو پیش ایشون مشورت کن بعد برو چون اینجوری خیلی بهتره و با خیالت راحت میری انجام میدی
دکتر شریف زاده متخصص و جراح زنان تو اصفهان عالین من تزریق چربی انجام دادم پیششون و خیلی راضیم کارشون حرفه ای و عالیه خواهرمم لابیاپلاستی کرده پیششون و بدون درد و اذیتی عملش انجام شد