2777
2789
عنوان

عمل لابیا پلاسی اصفهان

725 بازدید | 16 پست

سلام میخوام عمل لابیا کنم ..اصفهان دکتر عالی معرفی کنید .خواهشن جان مادرتون تبلیغ نکنید اگ دیدین کسی راضی بود معرفی کنید ....خواهر خودم پیش یکی رفت بود میگفتاضافه هاش برداشته بغلاش شل و اویزون شد میگفت زشت .دکترشم میگفت بیا کلی پول بده پوستشو بکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونکه نجف اباد ؟

من مطبش که خیابان توحید هست میرم

ولی شنیدم نجف اباد هم میره

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
شما خودتون عمل کردین ؟

نه

ولی تو مطب خیلیا رو میبینم که واسه همین عمل میان پیششون

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

عزیزم من دکتر مقتدری رو میشناسم واقعا دکتر خوبیه الان مشاوره آنلاین دارن میخوایی خیلی حساسی برو پیش ایشون مشورت کن بعد برو چون اینجوری خیلی بهتره و با خیالت راحت میری انجام میدی 

مشاوره آنلاین دکتر مقتدری 

عزیزم من دکتر مقتدری رو میشناسم واقعا دکتر خوبیه الان مشاوره آنلاین دارن میخوایی خیلی حساسی برو پیش ...

منم دکتر ندا مقتدری رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه . من خودم پیش ایشون جراحی لابیاپلاستی انجام دادم و خداروشکر خیلی راضیم و اصلا مشکلی ندارم