بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه راست نمیگه ما دو روز پیش دعوا کردیم گفت خونه ای که تو زنش باشی همینه منم عصبانی ...
هرجفتتون
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
منم گفتم صبرکن تازنگ بزنم بیان من ودخترم میریم میگه توبرو دخترم نمیدم ببری منم گفتم گمشوبابا... بعدش کلی به پدرمادرهم فحش میدیم مثلا چندروز دیگه تولد یکسالگی دخترممه بهش گفتم کیک میگیری بدی خواهرات بخورن گفت پس کی بخوره گفتم کوفت بخورت خواهرات😂😉
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
کاش مردا بودنن با حرفاشون چقد قلب یه زن بدرد میاد😔😔 واینکه کاش خیلی از خانوما هم از جمله خودم حام ...
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
چرا هر کی ازدواج میکنه و انتخاب خودش بوده و با پافشاری خودشم ازدواج کرده،یعنی صدبار گفتنش ببین بنظر بدرد هم نمیخورین ولی گفته من همه جوره میخوامش،بعد که سرشون به سنگ میخوره همینو میگن؟حتما توقع دارین طلاق بگیرین بیاین ور دل ننه باباتون!!!الان حامی یعنی چی؟یعنی با یه بچه پشتتو بگیره جدا شی؟هیچ فکر آینده بچتم کردی؟من نمیگم کتک زدن و فحاشی مشکلی نداره و اگه بود باید بسازین،نه اصلا...ولی یه سریا واقعا با اصرار و پافشاری خواستن با اون فرد زندگی کنن،حالام خودشون خواستن ...
منم گاهي تو دعوا دلم ميخواد يك حرفي بزنم كه تا في خالدونش بسوزه الكي يك چيزي ميپرونم اما ته دلم اصلا اوني نيست كه گفتم 😂 اخرش كه دعوا ميخوابه ميگه اما حرف دل تو زدي ميگم به خدا الكي گفتم😂😂 ديگه من شناخته وسط دعوا بگم مثلا ازت بدم مياد به زور دارم تحملت ميكنم ميگه تو حرف مفت زياد ميزني ، بي بي من بود كه ديروز گريه ميكرد نرو فلان جا من تنهام دلم تنگ ميشه 😂😂 شوهر شمام مثل منه يك چيزي گفته دلش خنك بشه ورگرنه بگرد ببين روزاي عادي هم از اين حرفا ميزنه يا كاري ميكنه كه ناراحتت كنه