2777
2789

ببین کلا کوچکترین کمکی به ما نکردن جز هزینه شام و میوه که اونم پول ریش سفیدا برا باباش شد و پول پاتختی برا مادر شاباشم فک کنم نصفشو ندادن یا کلا ندادن 

فقط بین جوونا هرچی جمع شد برا شوهرم شد اونم چون کرونا بود هیشکی زیاد نبود

کلا گفتم ک توقعی ندارم ازشون

ولی هر بار برا دخترش طلا می‌خره

ولی اونو مخفی میکنه و یهو رو میکنه منم ۱جوری میشم

فک کن ۱ماه پیش میگفت میخام انگشتر بخرم برا دخترم 

نگو خریده ولی داره حرف میندازه

یا ۱سرویس بود اول گوشوارشو نشون داد

گفت اینو خریدم میخوام دستبند و گردنبندشم چند روز بعد دیدم دستبندم گرفته

بعد ها دیدم کلا سرویس کامل گرفته  ولی این مخفی کاریاش آدمو میسوزونه من یکباره نگفتم چرا به من هیچی نگرفتین به عنوان عروس گفتین ندارین

ولی برا دخترت ۳النگو و ۱سرویس و چندتا پلاک و زنجیر و انگشتر تو ۳سال یهو گرفتی آنقدر پول یهو از کجا اومد

ولی شوهر من با پول خودم طلا میخرم آمار اونارو میبینم داده مامانش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخفی کار باهاش برا خرید طلا حتا از شوهرت ک نره خبر ببره 

بگو بدله 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
مخفی کار باهاش برا خرید طلا حتا از شوهرت ک نره خبر ببره بگو بدله

شوهر من مو رو از ماست میکشه بیرون ۱پا زنه فضوله برا خودش

من طلا گرفتنی انگار خونشو میکنن تو شیشه حالا با درآمد خودم در حد چند سوت ها

ولی به خونوادش فقط میگ طلا بخرین 

شوهر من مو رو از ماست میکشه بیرون ۱پا زنه فضوله برا خودشمن طلا گرفتنی انگار خونشو میکنن تو شیشه حالا ...

بخر پیش مامانت امانت بزار 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
چرا اصلا ناراحت میشی به خاطر این قضیه اخه

اخه توام جای من باشی ناراحت میشی من الان این چندمین مورده دیدم ولی دیگ بعد چند مورد ناراحت میشم

میگم به من ۱زنجیر نگرفتن پسرشون نداشت خودشون نداشتن؟؟

پلاکمو با زنجیر بدله ک رنگش رفته بود هی نشون میدادن تو مراسمام