2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که شوهرتون تو دعوا بهتون گفته چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 104 پست

همیشه حرفای راست تو عصبانیت گفته میشه.حرفایی ک بهش خیلی فکر کردیم ولی رومون نمیشه تو روزای عادی بگیم دلشو بشکنیم .من خودم حرفای راستو تو عصبانیتام گفتم و فکر میکنم شوهرمم همینجوریع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دلسوز نداری باید  چیکار کنی.... خیلی تنهام...دوستم ندارم

دخترتواینجوری خودتوازبین میبری کلانااومیدی چراصب پاشوبه خودت تواینه نگاه کن بگواول خودم ارایش کن برقص شادباش بخداهمه دردی دارن توزندگیاشون من اززندگیم بگم گریت میگیره امابیخیال شدم چون میگذره شادیوغم جوونیمه داره میره ارایشمومیکنم باشگاهمومیرم اون چیزی که شادم میکنه اون کارومیکنم

وواقعا هم موفقن! تا حالا دیدی مردها دور هم جمع بشن در مورد روشهای دلبری از همسر و زنداری با هم صحبت ...

دقيقا

چون ما زنا هميشه پيشقدم ميشيم و انقدر توجه و علاقه نشون ميديم كه ميگن حله ديگه چرا خودمو اذيت كنم داره خوب پيش ميره

همیشه حرفای راست تو عصبانیت گفته میشه.حرفایی ک بهش خیلی فکر کردیم ولی رومون نمیشه تو روزای عادی بگیم ...

ینی شوهرم واقعا منو برا بچهام نگهم داشته،؟

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
دلم سوخت واسش خب دعوا نکن

خب خسته میشم بعضی وقتا 

بچه هس حامله هم هستم کار خونه هم هس همش هم باید به خودم برسم چون اون دوست داره . خیلی وقتا کلافه میشم نمیتونم جلو زبونمو بگیرم

فرشته های کوچولوی من ...
بدترین حرف شوهر من : داد زد گفت خفه شووووووو ! دوبار توی 8 سال زندگی اینو گفته ... منم بعدش ک آشت ...

نترس عزیزم،هیچوقت پیش شوهرت ضعف نشون نده که دست بزاره رو همون نقطه ضعفت،کافیه فقط بفهمه میترسی...ترس از چی؟با هر کی مثه خودش،یه بار که داد زد توام بگو اگه به داد زدنه که من صدام از تو بلندتره،و بلند تر بگو خودت خفه شو 😏😉

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

من یه وقتایی‌میشینم‌گریه‌میکنم‌تودعوا‌بعدکلی‌دادوبیداد‌بعدمیبینم‌نمیاد ارومم کنه بلندترگریه میکنم  وقتی هم میاد ازخودم‌دورش‌میکنم

میگم‌نمیخوام‌ببینمت

نمیدونم‌چم‌میشه‌دلمم‌میسوزه

دخترتواینجوری خودتوازبین میبری کلانااومیدی چراصب پاشوبه خودت تواینه نگاه کن بگواول خودم ارایش کن برق ...

هیچی شادم نمیکنه.....

انگار تو سینم قلبی نیست ک ذوق کنه واس چیزی....

از هر لحاظی ازش سر ترم...

اون۳۱  سال

من ۲۲

خودش پسندید گرفت....

نمیدوتم چ مرگشه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
خب خسته میشم بعضی وقتا  بچه هس حامله هم هستم کار خونه هم هس همش هم باید به خودم برسم چون اون د ...

باشه عزیزم من درکت میکنم ولی دلم نمیخواد کسایی مثه شما ب جایی برسن ک از واژه ای واش استفاده کنن خب پس ب کی بگه دلش میخواد خانمش و خوشگل ببینه همیشه