2777
2789
عنوان

نمیخوام مامانم سیسمونی بخره اما...

1643 بازدید | 68 پست

به شوهرم هم گفتم همچین انتظاری نداشته باشه چون حقوقش تقریبا دوبرابر حقوق بابامه و قسط زیادی نداره . اما خانوادم فعلا وضع اقتصادیشون روبه راه نیست

شوهرم اصلا نمیدونست سیسمونی چیه و .. مادرشوهرم بهش گفته و انتظار دارن مامانم بخره

حالا قصد دارم از پولی که شوهرم میده بهم پس انداز کنم بدم مامانم بجای سیسمونی یه گوشواره کوچولو و یا زنجیر پلاک بخره برا نی نی اگه هم پولم کم بود خودم میتونم قسطش رو بدم

آیا این کارو کنم بده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین کارو کردم.

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

من خودم تيكه تيكه از پس اندازم سيسموني ميگيرم به طرف خانواده شوهرم هيچ ربطي نداره والا اگه نوه ي اينا هست نوه ي اونا هم هست

خيلي ناراحتن خودشون بخرن

به اميد خدا منم به زودي مامان ميشم😍توكلت علي الله

اره واقا اگه ندارن چرا ک ن ثواب میکنی بچه مال کس دیگع چرا خاتواده تو همش بدن 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

ی سیسمونی کامل وخوب چند درمیاد تقریبا؟

ب جز تخت ؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

افرین که حواست به مامانت اینا هست😻

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

اره منم این کارو خواهم کرد

تازه شوهرم گفت خودش میخره و به خانوادشم نمیگه 

چون فرهنگ غلطیتو جامعه ماهست

ممنون پدرمم هستم ک جهیزیه داده دیگه نیازی نیستاین فرهنگ جهالت ادامه پیدا کنه

به شوهرت بگو به خانوادشم نگه کی پول سیسمونی رو داد ک فردا حرف اضافه نزنن

مامانت اینا رو خار میشن و فردا روز که دعواتون شد و بحث شد هی میگن .خودت کمک کن و پولش و بده مامانت تا بخره . کسی نفهنه .یا از سیسمونی آشنا قسطی بردار پولشو خودت بریز اما بزار به اسم خانواده ات باشه

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂