2777
2789
زنش میگه منو ببر میگه آدم هرزه اونجا زیاده من بهش میگم پس تو هم حتما فکرت خرابه که اینجوری میگی میگه ...

خب دخالت نکن برا زنش قشنگ توضیح بدی اون بدبخت فقط دقیقا میفهمه چه اتفاقی افتاده دلش خون میشه وگرنه اگر اهل جلوگیری بود از عهده شوهرش درمیومد دیگه پس کاری ازش ساخته نیست شما عاملش نشو بنظرم‌.فقط ی جورایی هشدار رو بده

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب اون زنشم مقصره میزاره میره پارتی آدم متاهل چه دخلی به پارتی رفتن داره نکبت رو نده بیاد نشون ...

زن بدبختش هی دعوا میکنه باهاش میگه نرو با آرامش بهش میگه نرو اما نفهمه حالا هم گیر دادن به من و شوهرم که با ما رفت و آمد کنن شوهر منم از این جور آدما متنفره 

پس چطورکسایی که اینجاپارتی میرن میگن هیچ اتفاقی نمیفته،پس این کاراچیه!!!

دروغ میگن بابا مگه میشه پس برا چی میرن بنظت

البته اتفاق لابد از نظرشون فرق داره😉با اتفاقات ماها...

دروغ میگن بابا مگه میشه پس برا چی میرن بنظت البته اتفاق لابد از نظرشون فرق داره😉با اتفاقات ماها... ...

امیدوارم به کسی برنخوره ،ولی ازوقتی همین کارامدشدخیانتام زیادشده

لطفالایک نکنید،ممنون
زن بدبختش هی دعوا میکنه باهاش میگه نرو با آرامش بهش میگه نرو اما نفهمه حالا هم گیر دادن به من و شوهر ...

رفت وآمد زوری نیست خوبه که شوهرت اهلش نیست و دوست نداره با اینا بره و بیاد مسلما با این وضعیتم شما خواستار ارتباط باهاشون نباش‌.‌‌..زندگی تو رو هم به گند میکشونن..

زنشم بهرحال باید یه راهی پیدا کنه برا خودش خدا کمکش کنه ولی مرد هرزه رو نباید کوتاه اومد

پس چطورکسایی که اینجاپارتی میرن میگن هیچ اتفاقی نمیفته،پس این کاراچیه!!!

بقول شوهرم به جنبه طرف ربط داره بدبخت تو عمرش از این چیزا ندیده حالا افتاده با چند تا بچه معروف اینستا هم میره میاد خودش رو گم کرده 

امیدوارم به کسی برنخوره ،ولی ازوقتی همین کارامدشدخیانتام زیادشده

دقیقا 

بیخیال هرکسی دوست داره خودش غرق کنه ..

جامعه رو به فسادی داریم که وضعیتش روز به روز داره از نظر اخلاقی خراب میشه به بهونه ی مدرنیته و بروز شدن ووو

یه روز میاد همه تو چاهی که خودشون کندن دست و پا میزنن

نه بابا بودم که جرات نداشت همچین حرکتی بزنه خاک تو سر آشغال دو روزه به خاطر دوستم اعصابم ریده شده تو ...

بهش نگو،شوهردوست منم بلانسبت شماخیلی اشغال بوداین مال زمان دانشجوییمه شماره ی همه دخترای کلاسو،مانه نفربودیم ازتوی گوشی دوستم برداشته بودواسه همون کلی فیلم بدفرستاده بودمام هم خودشوبلاک کردیم دیگه م بادوستم بااینکه صمیمی بودم رفت وامدنکردم فهمیدم شوهرش هیزه،خودشم اینومیدونست باگفتن مافقط اوضاع خودشون بدترمیشد

لطفالایک نکنید،ممنون
رفت وآمد زوری نیست خوبه که شوهرت اهلش نیست و دوست نداره با اینا بره و بیاد مسلما با این وضعیتم شما خ ...

واقعا بعد پمپ گوزم هست هی میاد از خودش میگه از شاخای اینستا میگه که دعوتش کردن مهمونی یعنی فقط همینا شده براش حرف دو بار اومدن خونمون فقط همینا رو گفته جلو ما هم همش با زنش بحث داره که اره اگه من میرم به تو خیانت نمیکنم نمیدونم خیانت رو تو چی میبینه همین که یکی هم بیاد خودش رو به تو بمالونه خیانته 

یه آشنا داشتیم تو این برنامه ها بودن آخر بعد ۱۰سال زنش رو طلاق داد یکی از جمع دوستاشو گرفت زن خودش کجا این جدیده کجا ..اصلا اولی خیلی زیبا با سلیقه خوب بود ولی یه اشتباه کرد قدم به قدم شوهره پاشو گذاشت جا نمونه بجای جلوگیری..زنش پرستار بود شوهرهم بخش اورژانس...خوب شد حداقل طلاق که گرفت پول و پله داشت کارمندم بود وگرنه چیکار میکرد!تو این مسائل فقط زندگی خراب میشه ختم بهدخیانت ووک