2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص مخمر ابجو بگیر بخور.قیمتش زیر بیس تومنه.داروخونه ها دارن.دستور مصرفشم ازشون بپرس.جواب میده وحشتناک.بدون بازگشت

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
منم گرفتم بخورم صورتم چاق شه اصن نمیتونم بخورم مزه بدی میده حالم بد میشه

من عادی شده مزش راحت مصرف میکنم انگار معتاد شدم بهش😂😂 راستی روزی ۱ دونه قرص مخمر هم میخورم برا صورت

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

ابجی من‌جومبخوره باشگاه میره مربیش گفته میخادجاق بشه 

خدایامصلحتتوشکریکی مثل هم همش رریم ودرحال ترکیدن 

یکی ریگ میخادچاق بشه 

ایکاش هرکی هرمدل دوست داشت بود

وخدایی که بشدت کافیست
قرص مخمر ابجو بگیر بخور.قیمتش زیر بیس تومنه.داروخونه ها دارن.دستور مصرفشم ازشون بپرس.جواب میده وحشتن ...

من مصرف میکنم روزی ۱ دونه فقط برا صورته دیگه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

نه بر نمیگرده چاقیش من خودم باهاش چاق شدم 

ولی به تنهایی اثر نمیکنه باید بخوری ک چاق شیی اونم یه گوشته کارو انجام میده نه ۱۰۰٪ رو!!! 

شیر موز طبیعی درست میکردم ۱،۲ تا قاشق جوانه گندم میریختم داخلش 

البته اصلا از عطاریا نخرین چون تو افزودنی داره وقتی قطع کنی برمیگرده پف میکنی الکی 

خودت درست کنن تو خونه خیلیم اسونه درست کردنش