2777
2789
عنوان

کیا سرویکسشون کوتاه بود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 42 پست
میکم قبل از چهارده هفته سنو داده بودی؟اون موقع نرمال بود یانه؟ من واس غربالگری توی دوازده هفته سروی ...

یهو که خیلی کم نمیشه 38 خوبه ک من هفته 12 یا 13 29 بود 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ هفته خیلی کمه دکترت چی میگه هیچ کاری نکن توالت هم فرنگی برو حمام هم دو دقیقه بیا بیرون

اره خیلی رعایت میکنم خداکنه جواب بگیرم😔

شما دیگه چک نکردی؟؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
چن هفته ۲۹ بود؟؟ واژینال سونو شدی یا شکمی؟

هفته ی 12 یا 13 بود دقیق یادم نیس سونو شکمی بزای غربالگری اول ک رفتم مسئول سونو گفت کمه 29 بود بعد دکترم گفت نه اشکال نداره حتی استراحت خاصی هم نداشتم

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
چن هفتع؟؟ واسه من ۱۹ هفته ۲۳بود واژینال😭 واسه شما چند بود؟؟

سرکلاژ نشدی؟ اگر شدی خواهشا به خودت استرس نده من بهت قوووول میدم بخاطر سرویکس زایمان نمیکنی

من از هفته ۲۷ تا هفته ۳۴ بدون سرکلاژ و پساری فقط با استراحت مطلق رسوندم استرس برات بدتر از همه چیزه آروم باش خواهشا

ببین اپلیکیشن اوما رو دانلود کن توش علاوه بر کاربر های معمولی پزشک هم جوابت رو میده من اپنجا یه نفر ...

خیلی اروم شدم با حرفت

خداکنه به اخرش برسم

من پرولتون و شیاف و میزارم سرکلاژم شدم

استراحتم میکنم

اون خانومه جن هفته سرویکسش ۱۷بود؟؟

استراحت و داروهاش چی بودن؟

سرکلاژ نشدی؟ اگر شدی خواهشا به خودت استرس نده من بهت قوووول میدم بخاطر سرویکس زایمان نمیکنی من ...

چرا شدم

سرویکست با سونو شکمی ۲۲ بود؟

یهو که خیلی کم نمیشه 38 خوبه ک من هفته 12 یا 13 29 بود 

متاسفانه ممکنه یهو کم بشه من غربالگری ۳۵ بودم توی ۲۷ هفته بدون هیچ نشونه و درد و لکی شدم ۲۲ اگر خودم اطلاعات نداشتم و اصرار نمیکردم به سونولوژیست که واژینال اندازه بگیره اصلا پزشک برام ننوشته بود که اندازه گرفته بشه

هفته ی 12 یا 13 بود دقیق یادم نیس سونو شکمی بزای غربالگری اول ک رفتم مسئول سونو گفت کمه 29 بود بعد د ...

چ خوب

بعدش چک نکردی؟؟.

الان جن هفته ای؟

خیلی اروم شدم با حرفت خداکنه به اخرش برسم من پرولتون و شیاف و میزارم سرکلاژم شدم استراحتم میکنم ...

من شیاف و آسپرین و پرولوتون

اون ایزوپرین و شیاف خیلی خوبه که پرولوتون میزنی

اون از همون ۲۶ هفته که فهمید طول سرویکسش کوتاه شده انقباض هم داشت ولی نمیدونم چرا دکترش واسش پرولوتون ننوشته 

چرا شدم سرویکست با سونو شکمی ۲۲ بود؟

خوب پس رها شو لطفا از این فکر و خیال ها استراحت مطلق داشته باش تا چهل هفته میرسونی یه رستم بزایی بیا و ببین 😁 

من استراحتم از اونی که ۱۷ هست بیشتره چون من دو تا سقط هم داشتم

کسی هست ۲۴ ساعت پیشت باشه؟ دکترت بهت گفته استراحت مطلق یا نسبی؟

خوب پس رها شو لطفا از این فکر و خیال ها استراحت مطلق داشته باش تا چهل هفته میرسونی یه رستم بزایی بیا ...

دکترم هیچی نگفت

منم دوتا سقط داشتم زیر ۱۲.

خداکنه برسونم  دیگه توان از دست دادن ندارم😔😔