2777
2789

سلام من دیشب قبل از اذان صبح یه خوابی دیدم که خیلی آشفتم کرده.

خواب دیدم توی یه خونه اییم که یادمه جاریمم همراهم بود.یه نفر وارد اتاق شد که وقتی نگاهم به پاهاش افتاد دیدم سم داره و جنه.حالا میخوام بدونم تعبیرش خوبه یا نه.اینم بگم که یه دیقه باهامون خوب میشد یه دیقه بد.من از ترس میترسم تو نت سرچ کنم تعبیرشو😬😬😬کسی بلده کمک کنه لطفا 🙏🏻😔

همین الان بگو خدایا دوستت دارم

منم خواب جن زیاد دیدم یه بار خواب دیدم تو عالمشونم قشنگ.یه قصر گنده و بزرگ بود وسط یه جنگل خیلی سبز

همه اونجا جن بودن خیلی درشت و قد بلند...

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟
منم خواب جن زیاد دیدم یه بار خواب دیدم تو عالمشونم قشنگ.یه قصر گنده و بزرگ بود وسط یه جنگل خیلی سبز ...

😫😬😬😬انشاالله که تعبیرش خوب باشه😫😫😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن اصلا مهم نیس

من خواب خیلی نمیبینم.چندشب پیشم خواب دیدم شوهرم فوت شده که خداروشکر نشانه طول عمره.ولی درکل خواب هام همه تعبیر میشن یعنی هرچی میبینم یا اتفاق افتاده و بهم الهام میشه یا قراره بیوفته واسه همین نگرانم ☹️

من خواب خیلی نمیبینم.چندشب پیشم خواب دیدم شوهرم فوت شده که خداروشکر نشانه طول عمره.ولی درکل خواب هام ...

من خیلی وقت پیش دیدم هیچی ام نشده ب دلت بد راه نده

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟