2777
2789
عنوان

اخلاقم

104 بازدید | 14 پست

سلام بچها من تازه وارد سایت شدم چون دوست داشتم با ادمایی صحبت کنم ک من و نمیشناسن و بگم ک یه اخلاقای بدی دارم مثلا اینکه نمیتونم با کسی خیلی صمیمی بشم هم میترسم از صمیمیت هم بلد نیستم و اینکه نمیدونم چرا بدون اینکه بدی کنم ب کسی بعضیا باهام مشکل پیدا میکنن حتی تو خونواده درحالیکه همش سعیم اینه ک دل بقیه رو به دست بیارم🥺کسی مث من هست؟ بنظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها راستی تو این سایت کسی میتونه هویت واقعی مارو بفهمه؟

اگه بدشانس باشی یه آشنا بیاد تاپیکتو بخونه و تو اون تاپیک اطلاعات شخصیتوُ گفته باشی. 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

اینکه بدون بدی کردن به کسی بدی ببینی تجربشو دارم خیلی بده. اگر با کسی توی اخلاق و اعتقاد نزدیک باشی خودبخود صمیمیت ایجاد میشه 

توی این دوره زمونه هم هرچی کمتر صمیمی بشی کمتر آسیب میبینی پس خیلی ذهنتو درگیر نکن

.                                                                  
آخه بعضی وقتا آدم ناراحت میشه 😣

اون که اره. همیشه دلم میخواد با یکی صمیمی بشم، ولی اون ادم هیچ کدوم از کسایی که می بینم نیست، و اگر هم باشع من بلد نیستم باید چیکار کنم. تهش گند میزنم.

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

آخه وقتی هم صمیمی میشم باز ازم دوری میکنن نمیدونم چراااا

اعتماد به نفس نداری

شایدم نمی تونی برای دوستیت ارزش قائل بشی به نظر من به مشاور بگی 

بهت کمک کنه باید اعتماد به نفست بره بالا