2777
2789

ناامید ترینم ...

این ماه باید برم عکس رنگی

شوهرمم باید بره آزمایش ...

ولی شوهرم میگه یه ماه دیگه صبر کنیم بعد ..

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعداز دوتا سقط باردارشدم تابرم سونوگرافی صدای قلبشوبشنوم هلاک کرده بودم خودموفک میکردم اینم مث قبلیامیشه هیچ امیدی نداشتم توکلت ب خدا باشه ایشالا خدا ی نی نی ناز نصیبت کنه🌺

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
من بعداز دوتا سقط باردارشدم تابرم سونوگرافی صدای قلبشوبشنوم هلاک کرده بودم خودموفک میکردم اینم مث قب ...

برای منم دعا کنید⁦❤️⁩

معجزه زندگی من...خدایا شکرت

ببین من یکی بودم ازتوبدتر هرماه گریه وزاری همش میگفتم هیچ وقت مادر نمیشم الان بچم۱۸ماهشه بقدری نق میزنه وبهونه میگیره که اگه میدونستم بچه اینه۵سال دیگه بارداریمو به تاخیر مینداختم یه روزی به این روزات میخندی انشاءالله هرچی مصلحتته پیش میره چندوقته اقدامی؟

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.