2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجوری شده تو زندگی؟

184 بازدید | 37 پست

سلام

خانوما من از وقتی ازدواج کردم احساس پوچی میکنم حس تنهایی یه مدت خوبم باز همونجوری میشم حس غیر مفید بودن دارم همش ترس دارم ترس از مریضی فقر ترس از بیهودگی چیکار کنم

دوران مجردیم هیچوقت اینجوری نبودم حس شکست دارم

از نظر جنسی کاملا بی میلم نه تنها به همسرم بلکه کلا هیچ حسی ندارم دنیا برام دیگه جذاب نیس قبل اینکه شوهر کنم خیلی شاد بودم هدفمند بودم الان زندگیم شده روزمرگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر جنسی کاملا بی میلم نه تنها به همسرم بلکه کلا هیچ حسی ندارم دنیا برام دیگه جذاب نیس قبل اینکه ...

خب یه هدفی واسه خودت جور کن یه کلاسی چیزی

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

....من درسم تموم شد و بعد عروسی اومدم یه شهر دیگه..یهو بیکار و تنها شدم ...همش گریه میکردم ...خیلی دنبال کار بودم ولی کار پیدا نمیکردم...‌تا اینکه بعد دوسال بالاخره رفتم سرکار و انقدررر حالم خوب شده بود..کلاس خیاطی میرفتم.خرید میرفتم....یادش بخیر روزای خوبی داشتم

الانم که که سرکار نمیرم و با بچه سرو کله میزنم دوباره همین حسا داره میاد سراغم

باشگاه میرم اما بازم حالم خوب نمیشه چیکار کنم سرگرم شم از شر فکرای بد خلاص شم حس میکنم دنیا خیلی کو ...

منم همینطور شدم من فهمیدم طبعم سرده شروع کردم گرمی خوردن انشاالله که خوب بشم،امروزم آزمایش دادم فکنم ویتامین دی کمه

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
....من درسم تموم شد و بعد عروسی اومدم یه شهر دیگه..یهو بیکار و تنها شدم ...همش گریه میکردم ...خیلی د ...

خیلی حسای بدیه خیلی میترسم انگار بلد نیستم زندگی کنم فقط یاد گرفتم درس بخونم الانم همینم دلم میخواد برگردم مدرسه یا دانشگاه اون موقع ها تو امتحانا حسرت زنای خونه دارو میخوردم اما الان حالم بدتره حس میکنم از هیچ استعدادیم استفاده نکردم و بود و نبودم تو این دنیا یکیه

عزیز دلم منم دقیقا مث توم. والانم تو همون حال و احوال. دیشب تا ساعت 6 صبح فقط گریه کردم. کاریش نمیشه کرد. هنه از ظاهر به زندگیم حسودیشون میشه ولی .... شوهرم سالمه سیگاری نیس خیلیم کاریه خیلی احترام گیر. ولی اونی نبود که میخاستم. و همش توحسرت گذشته م. ولی چ سود

منم همینطور شدم من فهمیدم طبعم سرده شروع کردم گرمی خوردن انشاالله که خوب بشم،امروزم آزمایش دادم فکنم ...

اره ویتامین دی خیلی مهمه من کمبود شدید داشتم الان بهترم اما حالم بازم خوب نیس

عزیز دلم منم دقیقا مث توم. والانم تو همون حال و احوال. دیشب تا ساعت 6 صبح فقط گریه کردم. کاریش نمیشه ...

وااا پس چی میخاستی ناشکری نکن خاهر

عزیز دلم منم دقیقا مث توم. والانم تو همون حال و احوال. دیشب تا ساعت 6 صبح فقط گریه کردم. کاریش نمیشه ...

مثل من منم دقیقا همینم

خب چیکار کنیم چندسال باید اینجوری زندگی کنیم حسودیم میشه به آدمایی که با هر چیز کوچیکی شادن من خودمم قبلنا همین بودم الان همش تنهام

چرا نمیری دنبال کاری که دوسداری؟بالاخره یه چیزی هست بهش علاقه داشته باشی

آرایشگری یه مدت دوست داشتم انقد گفتن خوب نیس دیگه بیخیال اون شدم همش ترس از تایید نشدن دارم