2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجوری شده تو زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست

میدونی عزیزم همه دعواهای ما هم سر خونوادشه. پسره کوچکه خیلی احساس مسولیت میکنه. وگرنه اصلا واسه من کم نمیذاره. میدونی انگار هم خونه ایم. اون اوایل خیلی زیاد سر خونوادش دعوا کردیم. دیگه انگار زده شدم. قبل ازدواج خیلی گرم مزاج بودم ولی الانننن متنفرم

میدونی عزیزم همه دعواهای ما هم سر خونوادشه. پسره کوچکه خیلی احساس مسولیت میکنه. وگرنه اصلا واسه من ک ...

وااای دقیقا مثل من

من سال اول ازدواج در حد کتک کاری جنگ داشتیم اما الان عین خیالمم نیی عین سنگ شدم همیشه ارزوم بود به همه چی بی تفاوت باشم الان که شدم میفهمم چه جهنمیه

بخاطر مامانمم دل ندارم بگم طلاق چون میدونم میشم غصه زندگیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای دقیقا مثل من من سال اول ازدواج در حد کتک کاری جنگ داشتیم اما الان عین خیالمم نیی عین سنگ شدم ...

اتفاقا منم بخاطر پدر مادرم. ولی اشتباس. اونا میدونن خنده هام از ته دل نیس ولی.. 

همش از نیش و کنایه مردم میترسن. متاسفانه چون شوهرمم خیلییی خوبه و با شخصیته همه فامیلامون ازش تعزیف میکنن ولی از دل زندگی من خبر ندارن. فقط حفظ ظاهر میکنم. اگه خونوادم نبودن خیلی راحت جدا میشدم. یه بار قهر کردم رفتم خونه بابام. مادرم اینقد گریه کرد دست از پا درازتر برگشتم

اتفاقا منم بخاطر پدر مادرم. ولی اشتباس. اونا میدونن خنده هام از ته دل نیس ولی..  همش از نیش و ...

😔😔میدونم اشتباس 

خیلی وقته راه اشتباهی رو رفتم و دارم ذره ذره آب میشم

فقط خدا میتونه کمک کنه من واقعا حس عاجز بودن دارم