2777
2789
عنوان

بچه ها کسی اینجوری شده تو زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد اعتماد به نفسم اومده پایین که حتی نمیتونم یه شال بخرم واسه خودم دلم خیلی گرفته دلم میخواد وسایلم جمع کنم برم یه جای دور 😭😭شوهرمم خیلی کم حرفه اصلا باهاش دلم باز نمیشه

ازدواجمم از سر عشق نبود میترسیدم با عشق ازدواج کنم و خوشبخت نشم حس میکنم یه آدم بزدلم که به هیچی نرس ...

وای استارتر تو منی یا من توم. دقیقااااا مث هم. منم با خانوادم حالم خوب نیس. هیچی حالمو خوب نمیکنه. امروز فک میکردم میگفتم اگه یه روز شوهرم بمیره واقعا واسش گریه میکنم؟خیچ حسی بهش ندارم. هیچی حالمو خوب نمیکنه. الان 4 ساله ازدواج کردم. همش میترسم بچه دار هم بشم

وای استارتر تو منی یا من توم. دقیقااااا مث هم. منم با خانوادم حالم خوب نیس. هیچی حالمو خوب نمیکنه. ا ...

منم دلم بچه نمیخواد اصلا

چقد شبیهیم

چیکار کنیم من فقط۲۴ سالمه همش میگم تا آخر عمرم قراره اینجوری بمونم؟

دلم برا شوهرمم میسوزه 

انقد اعتماد به نفسم اومده پایین که حتی نمیتونم یه شال بخرم واسه خودم دلم خیلی گرفته دلم میخواد وسایل ...

بخدا منم. قبل ازدواج همیشه میگفتم با کسی زندگی میکنم گخ ازم خودم پایینتر باشه. که خودم همیشه سر باشم و اعتماد بنفس داشته باشم. حتی بهپ گفتن شوهرت اصلا خوشکل نیس حیفی. ولی چون آدم خوبی بود باهاش ازدواج کردم. ولی الان احساس میکنم ازش زشت ترم. اصلا اعتماد بنفس ندارم. اصلاااااا. عکسای دوران مجردیمو نگا میکمپ با چه عشقی گرفتم فقط گریه میکنم. ولی الان از دوربین گوشی فراریم

من و شوهرم اصلا حرفای همو نمیفهمیم حس میکنم اون یه دنیای دیگس من یه دنیای دیگه

انگار عادت کردیم بهم حتی وقتی دعوا میکنیم فرداش به رو نمیاره انگار اصلا حوصله نداره 

همش میگم کااااش با عشقم ازدواج میکردم. احساس میکردم خوشبخت بودم. عشقمون هم کاملاااا دو طرفه بود. ینی وقتی تو دانشگاه بهم پیشنهاد داد من همش تو فکرش بودم. ولی قسمت نشد. الان بعد 4 سال فراموشش نکردم. و همش بیادشم

بخدا منم. قبل ازدواج همیشه میگفتم با کسی زندگی میکنم گخ ازم خودم پایینتر باشه. که خودم همیشه سر باشم ...

منم حس میکنم اون از من قشنگ تر شده میدونم چی میگی کاملا درک میکنم یه وقتایی حس میکنم دارم عقلم از دست میدم خیلی وقتا حتی به جدایی فکر کردم اما بازم میترسم برم جلو

همش میگم کااااش با عشقم ازدواج میکردم. احساس میکردم خوشبخت بودم. عشقمون هم کاملاااا دو طرفه بود. ینی ...

تو زندگی ماها عشق نیس واسه همین همیشه انگار یه چیزی تو زندگیمون کمه یه وقتایی به آدما نگاه میکنم میگم اینا واقعین؟ انقد حس تنهایی دارم

چون عشق نیس میدونم چی میگی تو هر مرحله ای میترسیم من احمق همیشه میترسیدم با کسیکه عاشقشم ازدواج کنم از شکست میترسیدم مثل کسیکه از ترس زمین خوزدن هیچوقت راه نره

خدا خودش به دلمون آرامش بده 😔😔