2777
2789
عنوان

موی چتری قشنگ‌تره یا بلند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8574 بازدید | 29 پست
دماوند جون دقیقا امتحان کردم اینو که گفتی‌،، انگار یه تبه که میخوابه
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره سیداخو سنّ آدم هم کم نشون میده
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
باشه دوستان کوتاه نمیکنم ، هرچند میدونم تا کوتاه نکنم دلم آروم نمیشه ... دیگه پیله کردم انگار موهام شده عقرب و داره نیشم میزنه
منم موهام دیر بلند میشه میترسم بد شکل شه
نمیشه که تمام سالهای عمر همیشه موها یک مدل باشه...من هر ٢-٣ سال یک بار چتری عروسکی میزنم بعدش یک مدت با سنجاق فیکس میکنم تا بلند شه و فرق باز کنم تنوع لازمه
⬅️ مرنج و مرنجان ➡️

سلام الان موهای من چتری هستن حوصلشونو ندارم بلند نمیشن ب نظرم بلند بزار راه های زیادی هس ک بدون کوتاه کردن چتری کنی مطمعن باش خسته میشی با اینکه به من میاد اما خسته شدم ازشون

سلام الان موهای من چتری هستن حوصلشونو ندارم بلند نمیشن ب نظرم بلند بزار راه های زیادی هس ک بدون کوتا ...

تاپیکم برای خیلی وقت پیشه 

ولی مرسی ک شرکت کردی😊