خانمای گل میشه نظرتونو بگین ،موهای جلوی صورتم خیلی بلنده یعنی همه ی موهامو با هم میبندم، بعضی وقتا خوشم میاد چتری کج کوتاه کنم اما میترسم پشیمون شم
اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
دماوند جون دقیقا امتحان کردم اینو که گفتی،، انگار یه تبه که میخوابه
اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باشه دوستان کوتاه نمیکنم ، هرچند میدونم تا کوتاه نکنم دلم آروم نمیشه ... دیگه پیله کردم انگار موهام شده عقرب و داره نیشم میزنه
نمیشه که تمام سالهای عمر همیشه موها یک مدل باشه...من هر ٢-٣ سال یک بار چتری عروسکی میزنم بعدش یک مدت با سنجاق فیکس میکنم تا بلند شه و فرق باز کنم تنوع لازمه
سلام الان موهای من چتری هستن حوصلشونو ندارم بلند نمیشن ب نظرم بلند بزار راه های زیادی هس ک بدون کوتاه کردن چتری کنی مطمعن باش خسته میشی با اینکه به من میاد اما خسته شدم ازشون
سلام الان موهای من چتری هستن حوصلشونو ندارم بلند نمیشن ب نظرم بلند بزار راه های زیادی هس ک بدون کوتا ...
تاپیکم برای خیلی وقت پیشه
ولی مرسی ک شرکت کردی😊