2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه امیدی ندارم چون شوهرم خرج اونارو میده چون همشون مریضن شوهرم باید بالا سر اونا باشه 

چون جرعت ندارم یه تیکه گوشت سالی یه بار برای پسرم کباب کنم چون بوش میره و اونا فک میکنن شوهرم برا خودمون کباب خریده برا اونا نخریده 

چون جرعت ندارم با پولی که بابام میده لباس بخرم که خواهرشوهر فک نکنه رفتم خرید با پول شوهرمو اونو نبردم 

چون با همه دوستام قطع رابطه کردم وقتی میان خونمون برادرشوهرم میاد لنگاشو دراز میکنه و دوستام خجالت میکشن 

چون ............

چون دلم خونه ....

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 

من چی بگم اینهمه خرج کردیم خونه ساختیم آخرشم اومدیم مستاجری ولی بازم خداروشکراعصابمون آروم شده واقعابده تویه ساختمون بودن اگه ازاول نمیرفتیم الان واسه خودمدن خونه داشتیم

ما تو یه ساختمونیم، مشکلی نداریم با هم، ولی اگه جدا بودیم بهتر بود. هیچ وقتم از اینجا نمیریم، چون شوهرم یه دونه پسره، وقتی ۴ طبقه خونه‌ی بزرگ تو جای خوب هست، کجا بره؟ مامان باباشم سنشون بالاست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه امیدی ندارم چون شوهرم خرج اونارو میده چون همشون مریضن شوهرم باید بالا سر اونا باشه  چون جرع ...

خدا به دلت آرامش بده عزیزم

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
من چی بگم اینهمه خرج کردیم خونه ساختیم آخرشم اومدیم مستاجری ولی بازم خداروشکراعصابمون آروم شده واقعا ...

ماهم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
چرا ؟؟؟

اخلاقش ابنطوریه  سالی یه بار اونم با دعوا و قهر راضی میشه الان ی ماهه قول داده اجازه میده میرم خونه  بابام  یادخواهرم ولی هر روز ی بهونه میاره

بهترین نیستم اما خودمم😍