2777
2789

والا منم اوایل زندگیم چندسال باهاشون بودم و بعد یه چند سالی فاصله افتاد و دوباره سه چهارسال تو یه ساختمون بودیم

مشکلی باهم نداشتیم اما دردسرای خودشو داره دیگه ...مثلا مهمون براشون میومد همش بچه هاشون دایم در رفت و امد بودن

یا وقتهای خصوصی برای خودمون نداشتیم

یا اینکه هر کی خونه مادر شوهرم میومد ماهم باااید میرفتیم  اونجا

یا اینکه همییشه خونه باااید تمیز میبود ...خوب بعضی وقتها بیماربودم ...بعضی وقتها وقت نداشتم و نمیتونستم تمیز کنم

کلا یه سری دردسرهای خودشو داره بااینکه خانواده همسرم خوب هستن و کاری هم به کار ما نداشتن ولی....

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مستاجرم و دورم ازشون حاضر بودم خونه داشته باشم حتی واحد روبرویی مادر شوهر

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
اخی عزیزم  اینجوری ک خیلی سخته

آره  بدتر از این حرف های خاله شوهرامو هم باید تحمل کنم زندگی آدم دخالت میکنن خودمم هیچ حقی ندارم با شوهرم برم خرید واسه خونه خودم با انتخاب خودم چیزی بخرم باید ماورشوهرم باشه

بهترین نیستم اما خودمم😍
آره  بدتر از این حرف های خاله شوهرامو هم باید تحمل کنم زندگی آدم دخالت میکنن خودمم هیچ حقی ندار ...

خب عزیزم بگو دوس داری مستقل باشی من مادرشوهرم اینجوری بود 

من به شوهرم گفتم بسته دیگه میخای خودت با مادرت برو 

خب عزیزم بگو دوس داری مستقل باشی من مادرشوهرم اینجوری بود  من به شوهرم گفتم بسته دیگه میخای خو ...

هزار بار میگم میگم شوهرم جمع میکنه دعوا راه میندازه کتکم میزنه طبقه بالا به اسم‌شوهرم هست خودش ساخته واسه همین نمتونیم بریم

بهترین نیستم اما خودمم😍

شوهرم من واسه برادرش دنباله خونه میگرده میگه جایی باشه که با خونه پدر خانمش همسایه باشه زنش راحت تر بره خونه پدر و مادرش ولی منو جایی نمیزاره برم

بهترین نیستم اما خودمم😍
الانم قطع رابطه ایم دوست ندارم هیچوقت ریختشونوببینم بااینکه ازخداشون بودولی بعدرفتنمون کلی هم حرف پش ...

گوه خوردن 

بحدی الانم اعصابم خورده 

هرجی از دهنم اومد گفتم بهشون

شوهرمم میگه حق داری

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

خوبن خانواده ی شوهرم ولی دوس دارم مستقل میبودم ولی خب اصلا نمیشه اولا شوهرم تنها پسره و وابستن بهش یعنی مادرشوهرم عمرا بزاره بریم 

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤