با اجازه مدیر. کاربرا قراره 40 نفری یه چله ی دعای توسل بگیرن برای رفع گرفتاریا و برآورده شدن حاجت ها. دعای جمعی انرژی بیشتری داره من خودم شرکت کردم ان شاء الله همگی حاجت روا میشیم. هنوز به 40 نفر نرسیدیم هر کس مایل بود بیاد شرکت کنه 🌹
چقدر حالتو میفهمم. تک تک جملاتی که گفتی حرفای دل من بود
😔😔😔😔😔😔
تو کوچه ماهم عروسی میشه
.ماهم خدایی داریم...نگران نباش خدابزرگه
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
چرا حرفات انقدر حرفاي دل من بود آخه😔😔😔😔انگار خودم دارم حرف ميزنم
🥺🥺😔
چون همه ما شبیهیم به هم
برایکی شد برا ماهم نشد دیگه نشد....همین😔
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
اميدوارم خدا دلمو آروم كنه، بشم همون آدم سابق.يكي بد جوري داغونم كرده.هيچ وقت به هيچ كس اجازه نداده بودم تا اين حد باهام بازي كنه
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
دیگه جوونیمون داره رو به اتمام میره ولی خبری از رحمتش نمیشه 😔😔
😔😔😔شاید هست و ما نمی بینیم
دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
الهی خدای بزرگ تک تک آرزوهاتو برآورده کنه به حق آبروی زهرا😚😚😚😚😚 از رحمت خدا ناامید نباش عزیزم
نا امید نیستم..خدابزرگه
شنیدی میگن درد به یه جایی میرسه که دیگه حسش نمیکنی....
حداقل خوبیش اینه که دیگه حس نمیکنی
🥺🥺😔 چون همه ما شبیهیم به هم برایکی شد برا ماهم نشد دیگه نشد....همین😔
تو بعضي تاپيك ها عقايدتو دنبال ميكنم، خيلي خوشم مياد از عقايدت و حرفايي كه ميزني،هميشه فك ميكردم خيلي زنه محكمي خستي، امشب حس كردم نا اميدي دلم گرفت 😔😔😔
داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏