2777
2789

هماتوم ۱۲ میلیمتر پشت جنین خیلی خطرناکه؟؟؟

آی وی اف کردم هفت هفتمه برای سونوی قلب که رفتم دکترم گفت لخته خون پشت جنینم هست...

بارداری دوممه.بارداری اولم که دوقلو بود و یکی از جنینهام به خاطر وجود هماتوم دور جنین رشدش متوقف شده بود و آنومالی بود منجر به سقط شد...

الان میترسم که دوباره همون وضعیت برام پیش بیاد...

کسی تجربه ای داره؟؟

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم هف هفته م با میکرو دیروز رفتم سونو گف خوبه فقط تخمدان چپ یه کیست کوچولو دراوردی بخاطر دا ...

کیست خطرناک نیست؟؟؟

منکه خیلی میترسم

خودش گف اصلا خطرناک نیس فقط مراقب باش یبوست نگیری زناشویی نداشته باش زور نزن این چیزا.خواهرمم ماما ه ...

به سلامتی

انشاءالله بارداری موفقی داشته باشی

روچشمام اگرلیاقت داشته باشم.برات صلوات فرستادم. اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

معلومه که لیاقت داری عزیزم

منم برات صلوات میفرستم

انشاءالله هم من هم تو هم تمام کسانی که منتظر بچن دامنشون سبز بشه

یه بچه سالم و صالح گیرشون بیاد

معلومه که لیاقت داری عزیزم منم برات صلوات میفرستم انشاءالله هم من هم تو هم تمام کسانی که منتظر بچن ...

قربونت برم خیلی لطف داری به من.چشم حتنادعاگوتم.مرسی الهی هیشکی حسرت به دل نمونه