2777
2789
عنوان

هر روز به خانوادتون سر میزنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 30 پست
بله هر روز از اداره ك ميايم با همسرم اول ميريم خونه مامانم

تک فرزندی نازنین جون؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یه بار

با تاکسی ده دیقه راهه

زیاد برم بداخلاقی و بی احترامی میبینم چون پدر ندارم و مادرم با داداشم زندگی میکنه،داداشم اخلاق نداره منم اعصاب😐

خونه پدرشوهرمم بعده ۲۰۰ سالم برم انگار نه انگار،قبلا هم گفتم مهمون رو پشمشون هم حساب نمیکنن،زبون تلخشون ،رو اعصابمه،و اینکه اصلا از مهمون خوششون نمیاد چه دیگران باشن چه بچه هاشون

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خواهر من که چند کوچه اونورتره هرروز میاد مگر چی بشه که نیاد منم شوهر کنم سعی میکنم هرروز بیام چون دلم براشون تنگ میشه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
تک فرزندی نازنین جون؟

نه عزيزم يه خواهر كوچيكتر دارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همیشه فکر کردم خانه داری

نه عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه عزيزم يه خواهر كوچيكتر دارم

نهال واقعاخواهرتونه؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
نهال واقعاخواهرتونه؟

اره عزيزم 

اره عزيزم 

اهاببخشیدبرام سوال شده بود😐

اهاببخشیدبرام سوال شده بود😐

خواهش ميكنم گلم