2777
2789
عنوان

کیا از قانون جذب سر در میارن؟

123 بازدید | 15 پست

سوال اول، یه مدته استرس از دادن خانوادمو دارم و همش مرگشونو و زندگی بدون اونا رو تصور میکنم!

ایا امکان داره فرکانس منفی که به کائنات میفرستم رو جذب کنه؟

سوال دومم اینکه بخوام چیزی رو جذب کنم چقد طول میکشه برسم بهش؟ یه مثال ساده میزنم، (مثلا دانش اموزی که دلش میخواد رتبه و معدلش خوب باشه و تلاششم کرده، حدود مثلا ۱-۲ هفته دیگه موقع دادن کارنامشه، ایا امکان داره تو این مدت با قانون جذب بتونه کاری از پیش ببره؟ نمره هاشم طوریه که این امکان رو بهش میده) داستان خودمو نگفتم هاا، مثاله اقا😂

بخند! همین الان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله هر فكري كه از ذهن شما ميگذره  چيزهاي هم فركانس با خودش و جذب ميكنه

هر وقت افكار منفي مياد تو ذهنت سريع ازش رد شو،و الان اگر ميخواي كه معدلت خوب بشه ،يا نمره هات عالي باشه 

بايد همين الان تو حس و حال اون لخظه باشي ،طوري كه انكار به  دستش اوردي ،همونقدر بايد خوشخال باشي

من جذب کردم.در عین ناباوری داریم خونه میخریم.درسته که بیشترش وامه.ولی خب همونم اصلا فکر نمیکردیم وام گیرمون بیاد اونم با سود کم.تابستون بود ی روز گفتم من مطمئنم تا عید میریم خونمون.....استارتشو زدم.البته از دو سال پیش میگفتم تولد سه سالگی بچمو تو خونمون میگیریم و مامانم اینا بهم میخندیدن ولی من جذبش کردم😁😁😁😁

وزن شروع 75😡.........وزن هدف 72😩...وزن فعلی 74200😕
بله هر فكري كه از ذهن شما ميگذره  چيزهاي هم فركانس با خودش و جذب ميكنه هر وقت افكار منفي مياد ...

هر دفعه یه چیر عالی رو واسه خودم خواستم به بدترین شکل ممکن جواب گرفتم، چه مرگمه اخه درست نمیشه؟

بخند! همین الان
هر دفعه یه چیر عالی رو واسه خودم خواستم به بدترین شکل ممکن جواب گرفتم، چه مرگمه اخه درست نمیشه؟

چون بهش ايمان نداريد 

وقتي به چيزي فكر ميكني و ميخوايش بايد در همون لحظه فكر كنيد كه بهش رسيدين و نبودنش فكر نكنيد